Ben tt kısmına baktım.Ben de öyle gördüm birçok yerde. Demek ki ikinci kısımda Aleyna kötü. Umarım yanılır bilgi sayfaları...
Sanırım itiraf vakti geldi, ilk bir buçuk hafta falan Sancakay’ı destekliyordum.
Ayşe kazanırsa bence net final koltuğuna oturur. İsmail - Ayşe finali olabilir...Ben tt kısmına baktım.
Anlaşılan Aleyna iyi diye 2. Tur oyunu farklı yapacaklar atışları
Ayşe yarışmayıda alır ozaman 😡Ayşe kazanırsa bence net final koltuğuna oturur. İsmail - Ayşe finali olabilir...
Yakamoz hâlâ aramızdaDuygulandım ben de takas, beyazsoy, alemto, dizi kolik, frankwoods, yakamoz, dream, haluk, mahoni, charming i böyle göndermiştim
@Dosi @mrt-06 @serhatt @DarkLegenD @Emre Ozansoy @The_Erinch @dreamy
Kesin değil o ya belli olmaz. Ayşe, Aleyna ve Poyraz’ın antisi çok mesela ama İsmail’in o kadar yok Sadece şu korkutuyor “kadın şampiyon” algısı altında oy alabilir Ayşe. :/Ayşe yarışmayıda alır ozaman 😡
Engellediğim için göremem İsviçre alplerine yerleşmişti en sonYakamoz hâlâ aramızda
Oyunu değiştirmişler, Ayşe almasa bariPoyraz yine oyunu satıyor
Bilemedim Acun Poyraz vs. Ayşe yapmaz gibi sms deOyunu değiştirmişler, Ayşe almasa bari
Onlar zayıf halkaymışlar, sıkıysa beni gönder.Duygulandım ben de takas, beyazsoy, alemto, dizi kolik, frankwoods, yakamoz, dream, haluk, mahoni, charming i böyle göndermiştim
@Dosi @mrt-06 @serhatt @DarkLegenD @Emre Ozansoy @The_Erinch @dreamy
Ayşe vs Poyraz smsi de iyi olurdu :/Bilemedim Acun Poyraz vs. Ayşe yapmaz gibi sms de
En kolayı sensin bir parlak koca bulsam sana zaten gidersinOnlar zayıf halkaymışlar, sıkıysa beni gönder.
Aksine forumu satın alıp seni şutlarım.En kolayı sensin bir parlak koca bulsam sana zaten gidersin
Ne sandın
İlk 3e de girersin gibiNe sandın