Aleyna nihayet sayı aldıbir öncekide kıl payı gitmişti
------
Helal olsun, Berkay sakat hali ile oynadığı hiç bir oyunu vermedi
------
@xemrexxx @Angelica bu oyunu alacağımızı beklemiyordum
Aldık
@Tolstoyevski kavheyi hazırla. Keyif kahvesi içeceğim şimdi. Gidip cezvede sütlü kahve yapayım@12.Adam
Aleyna ve Ayşe bile oyun sonunda sarılmış böyle Survivor olmaz kabul etmiyorum..
Düşman mı kalınsın?Aleyna ve Ayşe bile oyun sonunda sarılmış böyle Survivor olmaz kabul etmiyorum..
Amacı başkadır@Maskeli Fedai de bana yanaşıyor güç bende diye.
Hangi tarafa sarılacağını şaşırdı@Maskeli Fedai ben gibi en başından sadece İsmail ve Batuhan dedi. Kendinle karıştırma
Hahhahha
İsmail kızları elleriyle besledi nişanı atmış mıydı en sonHahhahhagüzel kare
Kahvemi aldımda ödül bu kadar mı 😱
Acun acaba kim için diyor
Ozamanlar pek izlemedim bilemiyorumİsmail kızları elleriyle besledi nişanı atmış mıydı en son
Sen ne düşünüyorsun yine sinsirella mümine seniAcunun düşündüğüm ismi diyorsundur inşAllah
Berkay veda konuşmasına geçtiOzamanlar pek izlemedim bilemiyorumama kızlara dikkatimi çekmediniz demişti
Sen ne düşünüyorsun yine sinsirella mümine seni
Aleyna fazla pozitif @dreamy kızacakSen ne düşünüyorsun yine sinsirella mümine seni
------
Berkay veda konuşmasına geçti
Dosi hanımın beni savunması..@Maskeli Fedai ben gibi en başından sadece İsmail ve Batuhan dedi. Kendinle karıştırma
Burda hem Berkay’ın hem diğerlerinin suçu var. Bizimkiler bu kadar iyi niyetli olmamalıydı Berkay’a karşı. Batuhan gittikten sonra bu konuda bence sağlam bir duruş sergilemedilerDüşman mı kalınsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?