Kızların pili biter finale bence 5 olan kazanoyorsaBu oyunu Ayşe alabilir. İsmail yine engel olur umarım
Kızların pili biter finale bence 5 olan kazanoyorsaBu oyunu Ayşe alabilir. İsmail yine engel olur umarım
Berkay bilerek kaybeder. Herşey İsmai'de bitecekKızların pili biter finale bence 5 olan kazanoyorsa
Bence berkay söylenmeli eleme adayı olarakBerkay bilerek kaybeder. Herşey İsmai'de bitecek
Ben daha yeni izledim Ayşe'nin oyununu. Baya geç alıyorlarmış
------
İsmail ve Berkay'da baya geç atabilmişlerbiz geriden izliyoruz malum.
Ayşe yakın mesafe olduğu için hâlâ avantajlı
Bende bunu bekliyorum ama onu anca Aleyna kazanırsa derBence berkay söylenmeli eleme adayı olarak
İsmail diyecek gibi Ayşe. SsBende bunu bekliyorum ama onu anca Aleyna kazanırsa der
İsmail aday olursa Aleyna veya İsmail güme gidebilir. Mavi takım destekçileri Dora’ya atacaktır, eşinin de arabayı satıp oya yatıracağı dedikoduları var... @Dosiİsmail diyecek gibi Ayşe. Ss
Yani, başkasını derse şaşırırım. Berkay alsaydı bence o da İsmail derdi. Geçen sefer Ayşe'yi dedim, bu sefer İsmail olsun derdi.İsmail diyecek gibi Ayşe. Ss
O kadar olunacağını sanmıyorum. Araba hemen teslim edilmezki, Dora daha yarışmada, onun bile üstüne yapılmadan satılmaz o araba.İsmail aday olursa, Aleyna veya İsmail güme gidebilir. Mavi takım destekçileri Dora’ya atacaktır, eşinin de arabayı satıp oya yatıracağı dedikoduları var... @Dosi
Dede elensin artık 😱İsmail aday olursa Aleyna veya İsmail güme gidebilir. Mavi takım destekçileri Dora’ya atacaktır, eşinin de arabayı satıp oya yatıracağı dedikoduları var... @Dosi
Kendi arabalarını satabilir nasıl olsa yenisi gelecek diye.Yani, başkasını derse şaşırırım. Berkay alsaydı bence o da İsmail derdi. Geçen sefer Ayşe'yi dedim, bu sefer İsmail olsun derdi.
O kadar olunacağını sanmıyorum. Araba hemen teslim edilmezki, Dora daha yarışmada, onun bile üstüne yapılmadan satılmaz o araba.
Berkay yaverlikten sıkıldı benceYani, başkasını derse şaşırırım. Berkay alsaydı bence o da İsmail derdi. Geçen sefer Ayşe'yi dedim, bu sefer İsmail olsun derdi.
O kadar olunacağını sanmıyorum. Araba hemen teslim edilmezki, Dora daha yarışmada, onun bile üstüne yapılmadan satılmaz o araba.
İçimde kötü bir his var, geçenki oylamada da Batuhan’ın eleneceğini hissetmiştim...Dede elensin artık 😱
O araba öyle şip şak satılmaz. Süreç TR'de nasıl bilmem ama reklamlardaki gibi saniyede satılmaz herhalde?Kendi arabalarını satabilir nasıl olsa yenisi gelecek diye.İnşallah Batuhan gibi şok bir eleme olmaz.
İnşallah dediğin gibi olur hiç araba satmadım.O araba öyle şip şak satılmaz. Süreç TR'de nasıl bilmem ama reklamlardaki gibi saniyede satılmaz herhalde?
Yok artıkın, neyse macun İsmail i düşürmek için kampanyaya başladıİçimde kötü bir his var, geçenki oylamada da Batuhan’ın eleneceğini hissetmiştim...
Bence tam tersi İsmail’e yarar bu olay.Yok artıkın, neyse macun İsmail i düşürmek için kampanyaya başladı)
Kilolu olsa nolacak ki ben balık etli severim zatenBence tam tersi İsmail’e yarar bu olay.
Olaydan bağımsız, bu Ayşe’nin kilosu ile zamanında Dora dayısı da dalga geçmişti. Şimdi sıkı fıkılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?