Açtım ama geriden geliyor. Sonra sizde o yarım saatlik reklam ile son düzlükte arada 5-10 dakika oynar. Bizde şu yemeği yediler, tatlıdan sonra reklam girdi derken yine kumanda gitti elden :/Totem moduna geçtik...
Açtım ama geriden geliyor. Sonra sizde o yarım saatlik reklam ile son düzlükte arada 5-10 dakika oynar. Bizde şu yemeği yediler, tatlıdan sonra reklam girdi derken yine kumanda gitti elden :/Totem moduna geçtik...
Burda yarım saatlik reklam yaklaşık 5 dakika önce başladı.Açtım ama geriden geliyor. Sonra sizde o yarım saatlik reklam ile son düzlükte arada 5-10 dakika oynar. Bizde şu yemeği yediler, tatlıdan sonra reklam girdi derken yine kumanda gitti elden :/
Telefonumdan acil zamanlarda bakıyorum ama izlesem yorum yazamıyorumBurda yarım saatlik reklam yaklaşık 5 dakika önce başladı.İnternetten takip edemiyor musun. 😕
Olsun belli olunca çıkıp hemen yorum atarsın. Başladı şimdi heyecan dorukta.Telefonumdan acil zamanlarda bakıyorum ama izlesem yorum yazamıyorum![]()
KEŞKE GİTSEYDİ...Steven gitmiş. 😱 Ayşe gider diye bekliyordum.
Biliyor musun. Aynı saniyede oldu bizimkisi deOlsun belli olunca çıkıp hemen yorum atarsın. Başladı şimdi heyecan dorukta.
------
Steven elendi...
İnşallah gelecek salı.KEŞKE GİTSEYDİ...
Aleyna varken Ayşe elenmezdi derken?Biliyor musun. Aynı saniyede oldu bizimkisi debeklenen oldu. Aleyna varken Ayşe de elenmezdi zaten.
BuAleyna varken Ayşe elenmezdi derken?
Aynen ki normal şartlarda pek elenmeleri söz konusu değildi. Baya oy yağmış ikisine de Aleyna SMS rekoru kırmış sanırım.Daha reyting edinir Acun Ayşe ve Aleyna'dan . @dreamy böyle bir olayda elenmezlerdi.
Yalnız Dora ilk başlarda kavgacı olduğu için, şimdide garanti sayı olduğu için şanslı olup kaldı
------
Bu![]()
Steven i neden sevindin?Çok mu sevimsizdi?Steven elenmiş çok sevindim Dora gitse iyi olurdu ama oda haftaya gider inşAllah![]()
Steven i neden sevindin?Çok mu sevimsizdi?
Aynı şeyleri bende Dora için hissediyorum.Ben pek sevmiyordum ya
Aynı şeyleri bende Dora için hissediyorum.
Steven'in elenmesi herkese yaramıştır. Mavilerde Poyraz'dan sonra en iyi isimAynen ki normal şartlarda pek elenmeleri söz konusu değildi. Baya oy yağmış ikisine de Aleyna SMS rekoru kırmış sanırım.Yine de Acun, bilerek bizimkini harcar diye korkuyordum ister istemez.
![]()
Aynen kırmızı takımın yararına oldu, pek oyun kaybedeceklerini düşünmüyorum şimdilik hayırlısı.Steven'in elenmesi herkese yaramıştır. Mavilerde Poyraz'dan sonra en iyi isim![]()