TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Totem moduna geçtik...
Açtım ama geriden geliyor. Sonra sizde o yarım saatlik reklam ile son düzlükte arada 5-10 dakika oynar. Bizde şu yemeği yediler, tatlıdan sonra reklam girdi derken yine kumanda gitti elden :/

Açtım ama geriden geliyor. Sonra sizde o yarım saatlik reklam ile son düzlükte arada 5-10 dakika oynar. Bizde şu yemeği yediler, tatlıdan sonra reklam girdi derken yine kumanda gitti elden :/
Burda yarım saatlik reklam yaklaşık 5 dakika önce başladı. :A İnternetten takip edemiyor musun. 😕

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Daha reyting edinir Acun Ayşe ve Aleyna'dan . @dreamy böyle bir olayda elenmezlerdi.
Yalnız Dora ilk başlarda kavgacı olduğu için, şimdide garanti sayı olduğu için şanslı olup kaldı :A
------

Bu:A
Aynen ki normal şartlarda pek elenmeleri söz konusu değildi. Baya oy yağmış ikisine de Aleyna SMS rekoru kırmış sanırım. :A Yine de Acun, bilerek bizimkini harcar diye korkuyordum ister istemez. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynen ki normal şartlarda pek elenmeleri söz konusu değildi. Baya oy yağmış ikisine de Aleyna SMS rekoru kırmış sanırım. :A Yine de Acun, bilerek bizimkini harcar diye korkuyordum ister istemez. :A
Steven'in elenmesi herkese yaramıştır. Mavilerde Poyraz'dan sonra en iyi isim :A