Neyime kankaŞeyine kurban be.. Helal olsun çok doğru değerlendirmeler bu arada.
Neyime kankaŞeyine kurban be.. Helal olsun çok doğru değerlendirmeler bu arada.
Orda burada horozlanıyorsun bu yoruma eleştiri yapmamışsın bile. @MasacRE Havan bi bize.
Aman sizle mi uğraşacağım, reytinglere bakıp bakıp çatlayın işte o size yeterKarşısına almaya yüreği yetmez
Yok artık, Berkan nereden bilecek bunu söylediğinde böyle bir kavga çıkacağını?Berkan sussaymış sakinleşirmiş ikiside ya pislik Berkann
Yok artık, Berkan nereden bilecek bunu söylediğinde böyle bir kavga çıkacağını?
Hiç katılmıyorum. Kimse Barış'ın oradan dönüp Yasin'e laf atacağını, Yasin'in kalkıp iteceğini tahmin edemez.Barış sinirli birşeyler fırlatıyor sakinleştireceği yerde ateşliyor konuyu Barış onun demesi üzerine Yasine yöneliyor
Hiç katılmıyorum. Kimse Barış'ın oradan dönüp Yasin'e laf atacağını, Yasin'in kalkıp iteceğini tahmin edemez.
Gördün mü @mrt-06Aman sizle mi uğraşacağım, reytinglere bakıp bakıp çatlayın işte o size yeter
Havalanma sen de, senden korktuğumdan değil izlemeyen izlemez programı banane ilgilenmiyorum o saçma yorumlarınızlaGördün mü @mrt-06
Tamam aramızdaHavalanma sen de, senden korktuğumdan değil izlemeyen izlemez programı banane ilgilenmiyorum o saçma yorumlarınızla