- Reaksiyon puanı
- 114,364
- Puanı
- 1,060
Ben kafayı konuşma şivesini değiştirmesine taktımAa doğru izlemiştim ben Yasin’i burada... Adam kendini yarışmalara atıp yürüdü valla
Ben kafayı konuşma şivesini değiştirmesine taktımAa doğru izlemiştim ben Yasin’i burada... Adam kendini yarışmalara atıp yürüdü valla
Boyunun uzun olması genel olarak dezavantaj zatenBoyu uzun, bu oyundan dezavantaj yaşıypr
Çok iyi maşallah
Şaziyede öyle...Boyunun uzun olması genel olarak dezavantaj zatenBunun bilincinde olup ona göre çalışmıştır diye düşünüyorum.
Yalan söylüyorlar, Almanya'da da öyle algilaniyor.
Onun arkadaşı mı? 😱Ben kafayı konuşma şivesini değiştirmesine taktımEce Erken'e laf atmıştı, bir arada öyle gündemdeydiTaner Tolgacı'nın arkadaşındanda bu beklenir
Acun RTUK'ün bug'ını bulmuşAlman-Türk yanlış anlaşılmaları hep olay zaten. Sahra ve Berna olayları da patlak vermişti öyle, yine yanlış anlaşılıyordu Berna
sana şokları yaşatıyorumOnun arkadaşı mı? 😱
Tamamlayamadı parkuru.
Sonraki bölümler değil ama ilk bölümleri neden izlemiyorsunYalan söylüyorlar, Almanya'da da öyle algilaniyor.
Üzdün...
Cevap yazacaktım ama buna bile değmezMedyapimcigimin Yasak Elma'si bu programi bese katlayip sollar, bu ne? Hepsi vakit kaybi.
Favorilerden kesinlikle.Cemal çok hızlı şaşırtıcı bir şekilde, hiç beklemezdim ondan bu performansı.
Nihal daha iyiydi ya, bayağı da kalmıştı zaten
Daha kötüsü. Nihal, en azından parkuru bitiriyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?