TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi
Ünlüler de Parviz ağır ama güç oyunlarında izlemek lazım, Elif rüzgarın kızı, Barış ve Şaziye iyi ama boyları uzun dezavantaj oluyor gibi, Melis bir facia

Onlar öyle bilsinler o zaman. :F

Bu isareti baskasina yapsan seni hastanelik edebilir. :F
Ben de bilmiyorum anlamını ama o hareketten fesat bir anlam çıkarabilirim rahatlıkla, hiç hoş değil. :A
cevabı yukardaki :A
bu arada yasin'i nasıl hatırlamadın? 😱
Kısmetse Olur :A ve düzgun türkçeli :A
Siz de mi Survivor izliyorsunuz? 😱 @Forumdash @Dosi
Sadece bugünlük (umarım :A ) 10 senelik kadrolu survivor izleyicisiydim ama geçen sene yarım yamalak,bu sene bu akşam izliyorum TV'de o açık diye ama yarına Yasak Elma izlerim :bhr: eminim Yasak Elma izlememi tercih edersin :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Yiğitt

Sadece bugünlük (umarım :A ) 10 senelik kadrolu survivor izleyicisiydim ama geçen sene yarım yamalak,bu sene bu akşam izliyorum TV'de o açık diye ama yarına Yasak Elma izlerim :bhr: eminim Yasak Elma izlememi tercih edersin :A
Aa doğru izlemiştim ben Yasin’i burada... Adam kendini yarışmalara atıp yürüdü valla :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Elif’in yüzü yarışmanın başından beri Gizem Kerimoğlu’nu anımsatıyor. :A Performans olarak alakaları yok tabii. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt

Medyapimcigimin Yasak Elma'si bu programi bese katlayip sollar, bu ne? Hepsi vakit kaybi. :(

Öyle olmana çok sevindim :A
Seni öldürürüm. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Yiğitt
Onlar öyle bilsinler o zaman. :F

Bu isareti baskasina yapsan seni hastanelik edebilir. :F
Siz de mi Survivor izliyorsunuz? 😱 @Forumdash @Dosi
İşte bizde de öyle algılandiği için kavga cıkcaktı. Almanyada öyle anlaşilmıyor dedi acun. Oysa kadın türk:F Turklerin anlayısıyla o hareketi yaptı bence ama kavga cıkmasın diye böyle bişey dedi :A @Dosi @Yiğitt

Ben her sene başlangıcı izliyorum zaten. Evden ayrılış sahnleriçok iyi çünkü :A

İşte bizde de öyle algılandiği için kavga cıkcaktı. Almanyada öyle anlaşilmıyor dedi acun. Oysa kadın türk:F Turklerin anlayısıyla o hareketi yaptı bence ama kavga cıkmasın diye böyle bişey dedi :A @Dosi @Yiğitt

Ben her sene başlangıcı izliyorum zaten. Evden ayrılış sahnleriçok iyi çünkü :A
Alman-Türk yanlış anlaşılmaları hep olay zaten. Sahra ve Berna olayları da patlak vermişti öyle, yine yanlış anlaşılıyordu Berna :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash