TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: kerem and Dosi
Ünlüler de Parviz ağır ama güç oyunlarında izlemek lazım, Elif rüzgarın kızı, Barış ve Şaziye iyi ama boyları uzun dezavantaj oluyor gibi, Melis bir facia

Barış 0 çekti, toparlanması şart..

Onlar öyle bilsinler o zaman. :F

Bu isareti baskasina yapsan seni hastanelik edebilir. :F
Ben de bilmiyorum anlamını ama o hareketten fesat bir anlam çıkarabilirim rahatlıkla, hiç hoş değil. :A
cevabı yukardaki :A
bu arada yasin'i nasıl hatırlamadın? 😱
Kısmetse Olur :A ve düzgun türkçeli :A
Siz de mi Survivor izliyorsunuz? 😱 @Forumdash @Dosi
Sadece bugünlük (umarım :A ) 10 senelik kadrolu survivor izleyicisiydim ama geçen sene yarım yamalak,bu sene bu akşam izliyorum TV'de o açık diye ama yarına Yasak Elma izlerim :bhr: eminim Yasak Elma izlememi tercih edersin :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Yiğitt

Sadece bugünlük (umarım :A ) 10 senelik kadrolu survivor izleyicisiydim ama geçen sene yarım yamalak,bu sene bu akşam izliyorum TV'de o açık diye ama yarına Yasak Elma izlerim :bhr: eminim Yasak Elma izlememi tercih edersin :A
Aa doğru izlemiştim ben Yasin’i burada... Adam kendini yarışmalara atıp yürüdü valla :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Elif’in yüzü yarışmanın başından beri Gizem Kerimoğlu’nu anımsatıyor. :A Performans olarak alakaları yok tabii. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt

Medyapimcigimin Yasak Elma'si bu programi bese katlayip sollar, bu ne? Hepsi vakit kaybi. :(

Öyle olmana çok sevindim :A
Seni öldürürüm. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Yiğitt
Onlar öyle bilsinler o zaman. :F

Bu isareti baskasina yapsan seni hastanelik edebilir. :F
Siz de mi Survivor izliyorsunuz? 😱 @Forumdash @Dosi
İşte bizde de öyle algılandiği için kavga cıkcaktı. Almanyada öyle anlaşilmıyor dedi acun. Oysa kadın türk:F Turklerin anlayısıyla o hareketi yaptı bence ama kavga cıkmasın diye böyle bişey dedi :A @Dosi @Yiğitt

Ben her sene başlangıcı izliyorum zaten. Evden ayrılış sahnleriçok iyi çünkü :A

Cemal çok hızlı şaşırtıcı bir şekilde, hiç beklemezdim ondan bu performansı. :D

• Beğendim
Reactions: Bully
İşte bizde de öyle algılandiği için kavga cıkcaktı. Almanyada öyle anlaşilmıyor dedi acun. Oysa kadın türk:F Turklerin anlayısıyla o hareketi yaptı bence ama kavga cıkmasın diye böyle bişey dedi :A @Dosi @Yiğitt

Ben her sene başlangıcı izliyorum zaten. Evden ayrılış sahnleriçok iyi çünkü :A
Alman-Türk yanlış anlaşılmaları hep olay zaten. Sahra ve Berna olayları da patlak vermişti öyle, yine yanlış anlaşılıyordu Berna :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash