batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,282
- Puanı
- 1,061
Eğer çekilme falan olmazsa ilk haftadan eleneceği belli oldu gibiAllahım bu Melis nedir... Melisa geliyor aklıma🙈
Eğer çekilme falan olmazsa ilk haftadan eleneceği belli oldu gibiAllahım bu Melis nedir... Melisa geliyor aklıma🙈
Ben de bilmiyorum anlamını ama o hareketten fesat bir anlam çıkarabilirim rahatlıkla, hiç hoş değil.Şuna yorum yaptın mı sen? görmedim galiba@kerem bize anlamını söylemiyor
@Forumdash
keremden bir alıntı var, belkide geldi cevap
Sen Survivor izleyince ayni ben iste.Ben de bilmiyorum anlamını ama o hareketten fesat bir anlam çıkarabilirim rahatlıkla, hiç hoş değil.![]()
Boyu uzun, bu oyundan dezavantaj yaşıyprBarış 0 çekti, toparlanması şart..
Küfür iste ya, nasil söyleyeyim.Şuna yorum yaptın mı sen? görmedim galiba@kerem bize anlamını söylemiyor
@Forumdash
keremden bir alıntı var, belkide geldi cevap
Onlar öyle bilsinler o zaman.
Bu isareti baskasina yapsan seni hastanelik edebilir.![]()
cevabı yukardakiBen de bilmiyorum anlamını ama o hareketten fesat bir anlam çıkarabilirim rahatlıkla, hiç hoş değil.![]()
Sadece bugünlük (umarım
Öyle olmana çok sevindimSen Survivor izleyince ayni ben iste.![]()
Aa doğru izlemiştim ben Yasin’i burada... Adam kendini yarışmalara atıp yürüdü vallacevabı yukardaki
bu arada yasin'i nasıl hatırlamadın? 😱
Kısmetse Olurve düzgun türkçeli
Sadece bugünlük (umarım) 10 senelik kadrolu survivor izleyicisiydim ama geçen sene yarım yamalak,bu sene bu akşam izliyorum TV'de o açık diye ama yarına Yasak Elma izlerim
eminim Yasak Elma izlememi tercih edersin
![]()
Medyapimcigimin Yasak Elma'si bu programi bese katlayip sollar, bu ne? Hepsi vakit kaybi.cevabı yukardaki
bu arada yasin'i nasıl hatırlamadın? 😱
Kısmetse Olurve düzgun türkçeli
Sadece bugünlük (umarım) 10 senelik kadrolu survivor izleyicisiydim ama geçen sene yarım yamalak,bu sene bu akşam izliyorum TV'de o açık diye ama yarına Yasak Elma izlerim
eminim Yasak Elma izlememi tercih edersin
![]()
Seni öldürürüm.Öyle olmana çok sevindim![]()
Hızlı ama atışları çok kötü, onu başarırsa oyun bırakmaz.Barış 0 çekti, toparlanması şart..
Onlar öyle bilsinler o zaman.
Bu isareti baskasina yapsan seni hastanelik edebilir.![]()
İşte bizde de öyle algılandiği için kavga cıkcaktı. Almanyada öyle anlaşilmıyor dedi acun. Oysa kadın türk
Alman-Türk yanlış anlaşılmaları hep olay zaten. Sahra ve Berna olayları da patlak vermişti öyle, yine yanlış anlaşılıyordu Berna