Ben kafayı konuşma şivesini değiştirmesine taktım Ece Erken'e laf atmıştı, bir arada öyle gündemdeydi Taner Tolgacı'nın arkadaşındanda bu beklenirAa doğru izlemiştim ben Yasin’i burada... Adam kendini yarışmalara atıp yürüdü valla
Ben kafayı konuşma şivesini değiştirmesine taktım Ece Erken'e laf atmıştı, bir arada öyle gündemdeydi Taner Tolgacı'nın arkadaşındanda bu beklenirAa doğru izlemiştim ben Yasin’i burada... Adam kendini yarışmalara atıp yürüdü valla
Boyunun uzun olması genel olarak dezavantaj zaten Bunun bilincinde olup ona göre çalışmıştır diye düşünüyorum.Boyu uzun, bu oyundan dezavantaj yaşıypr
Çok iyi maşallah Nazar değmesin
Şaziyede öyle...Boyunun uzun olması genel olarak dezavantaj zaten Bunun bilincinde olup ona göre çalışmıştır diye düşünüyorum.
Yalan söylüyorlar, Almanya'da da öyle algilaniyor.
Onun arkadaşı mı? 😱Ben kafayı konuşma şivesini değiştirmesine taktım Ece Erken'e laf atmıştı, bir arada öyle gündemdeydi Taner Tolgacı'nın arkadaşındanda bu beklenir
Acun RTUK'ün bug'ını bulmuş Savunma olarak alamancı bu yeeğğ derAlman-Türk yanlış anlaşılmaları hep olay zaten. Sahra ve Berna olayları da patlak vermişti öyle, yine yanlış anlaşılıyordu Berna
sana şokları yaşatıyorumOnun arkadaşı mı? 😱
Tamamlayamadı parkuru.
Yanına birde Yasini al 😵Şu Cemal ne itici herif.
Sonraki bölümler değil ama ilk bölümleri neden izlemiyorsun Kaos filan cok iyiYalan söylüyorlar, Almanya'da da öyle algilaniyor.
Üzdün...
Cevap yazacaktım ama buna bile değmezMedyapimcigimin Yasak Elma'si bu programi bese katlayip sollar, bu ne? Hepsi vakit kaybi.
Favorilerden kesinlikle. Sevimli de bir tipCemal çok hızlı şaşırtıcı bir şekilde, hiç beklemezdim ondan bu performansı.
Nihal daha iyiydi ya, bayağı da kalmıştı zaten
Daha kötüsü. Nihal, en azından parkuru bitiriyordu.