TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

EWjlYxXX0AAUloj

Yaptı açıklamasını ama sen objektif biri olarak videoyu tekrar izle. Orada gördüğü çok net ama görmedim diyor.

Direkt Evrime fırlatmadığını zaten biliyorum. Öyle yapacak birisi olsa Evrime niye fırlatsın? Hakkını Yasinden yana kullanırdı.

Ama görmedim demesi doğru değildi. "Kalabalıkta efelik edenin, tenhada özürü olmaz" diyeceğim ama orada bile özür dilemedi. Sadece olayı "yanlış" açıkladı.

Olaya bir de Evrim yönünden bakarsak, herkesin içinde onu yapıp sonra herkesin içinde özür dilemezse, Yasine de diğerlerine de Evrimi ezmeye hak veriyor.

Birisine herkesin içinde kötü davranırsan, kenarda hiç kimsenin olmadığı bir yerde özür dilersen bile (ki dilemedi) onu oradaki kişilerin gözünden düşürürsün. Tabii bu sadece bir örnek.

Tabii Barış'ın yaptığı akılalmaz bir şey değildi abartmaya gerek yok. Ama Barış severler objektif olarak bunu da eleştirse güzel olur.

Survivor tuttuğun yarışmacının doğrularını, yanlışlarını eleştirince güzel oluyor. Hiç kimse hatasız değildir. Ama Barış fanları nedense Barış dünyanın en saf insanı, sıfır hata gidiyor edalarındalar. :)
Şu konuya düzenli gelen birisi değilim ama her geldiğimde Barışçıların fazla fanatikliğine şahit oluyorum ve net bildiğim bir şey var Barış fanları ile olayları tartışmayacaksın. Ölümüne Barış onların gözünde kusursuz.
Bir ara @hayret bi şey sonra @Özgür 'ü görmüştüm uzun uzun açıklamalarına ve şimdi sıra sende ama Barış fanları 'Kemalim Yapmaz' modundalar :A
Yorma kendini 😊

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: DR and Sherlock
bin kere izledim videoyu ben attığı tarafı görüyor ama evrime değdiğini görmüyo
Tamam hadi iyimser bakalım görmedi diyelim. Bir özür ya, bir özür dilemek çok mu zor? Sadece açıklama doğru mu sence?

Evrim yazık orada konuyu tekrar açtı ve özür dilemesini bekledi ama Barış dilemedi.

Şimdi bunun adı egoistlik değil de ne?

Tamam hadi iyimser bakalım görmedi diyelim. Bir özür ya, bir özür dilemek çok mu zor? Sadece açıklama doğru mu sence?

Evrim yazık orada konuyu tekrar açtı ve özür dilemesini bekledi ama Barış dilemedi.

Şimdi bunun adı egoistlik değil de ne?

Evrim dedi ki gelip söyler barış diye demiştir ama gösterilmemiştir

Evrim dedi ki gelip söyler barış diye demiştir ama gösterilmemiştir
Bak bahs ettiğim tam da bu arkadaşım.

Barış fanları "olmayan" şeyi, olmuştur ama gösterilmemiştir diyor.

Biz ne gördüysek onu yorumlamalıyız. O zaman ben de böyle bir iddiada bulunayım. Barış Sercana çok kötü küfür etmiş ama gösterilmemiş. Bunu ispatlaya bilir misin? Hayır. :D

Böyle şey mi olur? Gösterilmemiştir diye bin tane şey sayabilirim. :D

Bak bahs ettiğim tam da bu arkadaşım.

Barış fanları "olmayan" şeyi, olmuştur ama gösterilmemiştir diyor.

Biz ne gördüysek onu yorumlamalıyız. O zaman ben de böyle bir iddiada bulunayım. Barış Sercana çok kötü küfür etmiş ama gösterilmemiş. Bunu ispatlaya bilir misin? Hayır. :D

Böyle şey mi olur? Gösterilmemiştir diye bin tane şey sayabilirim. :D

sen gösterilmediğini ispatlayabilirmisin?