TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@RevaN barış küfür etmez
Kemalim yapmaz? :A @Dosi

Tamam arkadaşlar bir şey demiyorum. Ama sıradan bir Survivora bile objektif bakmamız gerekiyor. Her konuda bunu sağlayamazsak çok haksızlıklar yaparız. :)

Turabi ile Barışı bir tutmuyorum ama zamanında da Turabi böyle insanları etki altına almıştı. Hakana tekme atarken bile insanlar doğru yapmış diye onu savunuyordu.

Erkek-Kadın hakları beraber diye avaz avaz bağıran kadınlar Turabi tekme atınca, Turabiye SMS yapdırıyordular. Nerede şiddete karşı duruş? Nerede erkek-kadın eşitliği?

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Tamam arkadaşlar bir şey demiyorum. Ama sıradan bir Survivora bile objektif bakmamız gerekiyor. Her konuda bunu sağlayamazsak çok haksızlıklar yaparız. :)

Turabi ile Barışı bir tutmuyorum ama zamanında da Turabi böyle insanları etki altına almıştı. Hakana tekme atarken bile insanlar doğru yapmış diye onu savunuyordu.

Erkek-Kadın hakları beraber diye avaz avaz bağıran kadınlar Turabi tekme atınca, Turabiye SMS yapdırıyordular. Nerede şiddete karşı duruş? Nerede erkek-kadın eşitliği?

Ben objektif bakıyorum kusura bakma :D

GENEL TABLO!

SIRAYARIŞMACIPUAN
1Barış Murat Yağcı129
2Nisa Bölükbaşı104
3Berkan Karabulut99
4Elif Yıldırım Gören87
5Parviz Abdullayev82
6Sercan Yıldırım81
7Aycan Yanaç80
8Evrim Keklik77
9Yasin Obuz66
10Mert Öcal65

• Harika
Reactions: Angelica
HAFTALIK TABLO!

SIRAYARIŞMACIPUAN
1Cemal Can Canseven17
2Nisa Bölükbaşı16
3Yasin Obuz15
4Sadık Ardahan Uzkanbaş10
5Aşkım Burçe Tunay9
6Yunus Emre Özden7
7Elif Yıldırım Gören7
8Berkan Karabulut5
9Evrim Keklik5
10Aycan Yanaç5
11Barış Murat Yağcı4

• Harika
Reactions: DarkLegenD
Aycanın da bu sabah bir videosunu izledim. Derya'ya durduk yere küfür ediyor.

Arkadaşım bu kadınlar küfür etmesin ya. Hatta erkekler de etmesin ama kadınların ağzına hiç yakışmıyor gerçekten.

Küfür - bir insanın düşüncesini kullanamadığı, luğatında laf olmadığında insanların sarıldığı "çok kolay" bir yol.

Herkesin ağzı var, herkes küfür biliyor. Ama kullanmak insanın kendi ahmaklığı. Demekki o kadar düşünemiyor ve cevap veremiyor ki, hazır küfüre yöneliyor.

Aycan'a hiç yakıştırmadım.

Herhalde orada küfür etmeden ayrılan bir Perviz oldu.

Zamanında Merve Aydın'ı da taktir eder ve bu yüzden severdim. Kızın ağzından bir kere bile küfür çıkmamıştı. Ama Nagihan sürekli küfürbaz ve dedikoducu biriydi. Atakan ile Ezgiye kulp takmıştı ama 2018'de Ademe demediğini bırakmamıştı.

Bu insanlar neden herşeyi çabuk unutuyor? 2016'da karakteri ortaya çıkan ve 2018'de çalışıp gelen kadını 2. Yaptılar.

Survivor sadece parkur mu? Biraz insanları da gözlemleyin ve doğru karar verin.

Ben Survivor izleyenleri in 80%'nin bu doğru gözlemi yapmadığından eminim.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Aycanın da bu sabah bir videosunu izledim. Derya'ya durduk yere küfür ediyor.

Arkadaşım bu kadınlar küfür etmesin ya. Hatta erkekler de etmesin ama kadınların ağzına hiç yakışmıyor gerçekten.

Küfür - bir insanın düşüncesini kullanamadığı, luğatında laf olmadığında insanların sarıldığı "çok kolay" bir yol.

Herkesin ağzı var, herkes küfür biliyor. Ama kullanmak insanın kendi ahmaklığı. Demekki o kadar düşünemiyor ve cevap veremiyor ki, hazır küfüre yöneliyor.

Aycan'a hiç yakıştırmadım.

Herhalde orada küfür etmeden ayrılan bir Perviz oldu.

Zamanında Merve Aydın'ı da taktir eder ve bu yüzden severdim. Kızın ağzından bir kere bile küfür çıkmamıştı. Ama Nagihan sürekli küfürbaz ve dedikoducu biriydi. Atakan ile Ezgiye kulp takmıştı ama 2018'de Ademe demediğini bırakmamıştı.

Bu insanlar neden herşeyi çabuk unutuyor? 2016'da karakteri ortaya çıkan ve 2018'de çalışıp gelen kadını 2. Yaptılar.

Survivor sadece parkur mu? Biraz insanları da gözlemleyin ve doğru karar verin.

Ben Survivor izleyenleri in 80%'nin bu doğru gözlemi yapmadığından eminim.

Bende izledim de Derya kötü bişeyde demiyor düzgün yatalım Aycan babasının evi gibi bura benim değişemem diyo

• Beğendim
Reactions: DR

işte tam bundan söz etmiştim :A
@vadikızı geçen banada savunmaya başlayinca Barışı ölümüne, verdiğim cevap sadece 'tamam' oldu.

Kendisi muhabetim olan bir arkadaşım ama bu ısrarcı halleri, herşeyde kusursuz sanması fazla. Oyüzden tamam deyip cevabina güldürü atıp gideceksin😏

Melek, bana savunmaana gerek yok canım. Anladım. Barış yapmaz🤗

• Beğendim
  • Olmamış
Reactions: Angelica and DR
Aşkım şaka maka 3 haftadır ünlülerin en iyi kızı. Ama fazla itici. Biraz objektif takılsaydı, yancı gibi durmasaydı halk desteklerdi kesinlikle. Yaşı çok genç olduğu için halk da yanında olurdu. Ama o ezik olmayı seçti. O yüzden bye bye.