TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Acun beyciğim susturdu ağlayan Gönüllüleri. :A

Doktor onay vermemiş Mert'in oynamasına..

Bu adam elenmemeli. :A

C2EcTw.png
hahaha bu ne :F :F Geçende @xemrexxx Yasin'in kapkara yüzü olan tuhaf bir foto atmıştı :F
Kısmetse Olur programında düzgün türkçeyle kibar bir beyenfendi olarak karşımıza çıktı sonra Master Chef'te farklı türkçe,burada ise bambaşka hareketler :A
@MasacRE @eskici @The_Erinch

hahaha bu ne :F :F Geçende @xemrexxx Yasin'in kapkara yüzü olan tuhaf bir foto atmıştı :F
Kısmetse Olur programı da düzgün türkçeyle kibar bir beyenfendi olarak karşımıza çıktı sonra Master Chef'te farklı türkçe,burada ise bambaşka hareketler :A
@MasacRE @eskici @The_Erinch
Acunun paralı askeri. Flash Tv de standup yapan profil modeli işte.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Termosu "bech"e fırlattı, oradan sıçradı Evrim'e. Evrim'e denk geldiği zamanda da arkası dönüktü. Birleşme partisinde de açıklamasını yaptı zaten Evrim'e.
Yaptı açıklamasını ama sen objektif biri olarak videoyu tekrar izle. Orada gördüğü çok net ama görmedim diyor.

Direkt Evrime fırlatmadığını zaten biliyorum. Öyle yapacak birisi olsa Evrime niye fırlatsın? Hakkını Yasinden yana kullanırdı.

Ama görmedim demesi doğru değildi. "Kalabalıkta efelik edenin, tenhada özürü olmaz" diyeceğim ama orada bile özür dilemedi. Sadece olayı "yanlış" açıkladı.

Olaya bir de Evrim yönünden bakarsak, herkesin içinde onu yapıp sonra herkesin içinde özür dilemezse, Yasine de diğerlerine de Evrimi ezmeye hak veriyor.

Birisine herkesin içinde kötü davranırsan, kenarda hiç kimsenin olmadığı bir yerde özür dilersen bile (ki dilemedi) onu oradaki kişilerin gözünden düşürürsün. Tabii bu sadece bir örnek.

Tabii Barış'ın yaptığı akılalmaz bir şey değildi abartmaya gerek yok. Ama Barış severler objektif olarak bunu da eleştirse güzel olur.

Survivor tuttuğun yarışmacının doğrularını, yanlışlarını eleştirince güzel oluyor. Hiç kimse hatasız değildir. Ama Barış fanları nedense Barış dünyanın en saf insanı, sıfır hata gidiyor edalarındalar. :)

Yaptı açıklamasını ama sen objektif biri olarak videoyu tekrar izle. Orada gördüğü çok net ama görmedim diyor.

Direkt Evrime fırlatmadığını zaten biliyorum. Öyle yapacak birisi olsa Evrime niye fırlatsın? Hakkını Yasinden yana kullanırdı.

Ama görmedim demesi doğru değildi. "Kalabalıkta efelik edenin, tenhada özürü olmaz" diyeceğim ama orada bile özür dilemedi. Sadece olayı "yanlış" açıkladı.

Olaya bir de Evrim yönünden bakarsak, herkesin içinde onu yapıp sonra herkesin içinde özür dilemezse, Yasine de diğerlerine de Evrimi ezmeye hak veriyor.

Birisine herkesin içinde kötü davranırsan, kenarda hiç kimsenin olmadığı bir yerde özür dilersen bile (ki dilemedi) onu oradaki kişilerin gözünden düşürürsün. Tabii bu sadece bir örnek.

Tabii Barış'ın yaptığı akılalmaz bir şey değildi abartmaya gerek yok. Ama Barış severler objektif olarak bunu da eleştirse güzel olur.

Survivor tuttuğun yarışmacının doğrularını, yanlışlarını eleştirince güzel oluyor. Hiç kimse hatasız değildir. Ama Barış fanları nedense Barış dünyanın en saf insanı, sıfır hata gidiyor edalarındalar. :)

Görmediği net videoda belli o yöne bakıyor ama gör-mü-yor

Görmediği net videoda belli o yöne bakıyor ama gör-mü-yor
Görüyor arkadaşım ya, bak bundan bahs ediyorum. Lütfen objektif izleyin videoyu.

Görmesi onu kötü bir insan yapmaz tabii ki. Eleştirmekten bu kadar çekinmeyin. Bir yanlış insanı gözden düşürmez. Hatasız kul olmaz. :)

Bugün final oyununu kaybettiği, önde gelip atışları yapamadığı oynlar BECERİKSİZ olduğunun göstergesi...

Geçen gün kendisinden yaşça büyük insanlara Çekçe konuşması, terbiyesizlik yapması da ne kadar ŞIMARIK olduğunun göstergesidir.

Dondurmayı iyi ki de yedi, Barış haksız dedim ama sonuna kadar da helal olsun. :Z İyi ki de trip attığı oyununun ödüllerini sayan şımarık yiyemedi. :A

NisaBirleriKudurmus.jpg

Görüyor arkadaşım ya, bak bundan bahs ediyorum. Lütfen objektif izleyin videoyu.

Görmesi onu kötü bir insan yapmaz tabii ki. Eleştirmekten bu kadar çekinmeyin. Bir yanlış insanı gözden düşürmez. Hatasız kul olmaz. :)

bin kere izledim videoyu ben attığı tarafı görüyor ama evrime değdiğini görmüyo

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961