The_Erinch
Favori Üye
aynen, izlemiştim zamanındaYok artık Yasin Kısmetse Olur’a da mı katılmış bunu bilmiyordum.Güzel tespit.
N*h şeklinde yapılan
Uyari almami mi istiyorsunuz?
haha aaa yok yok, Forumdash ne diye sorduğu için yardim ettim. Açıklama olarak Almanyada kötu amlami yok, sevinç öyle yapılır demeye getirdilerUyari almami mi istiyorsunuz?
Hayır bizdeki gibi hakaret değilmiş alamanyadaUyari almami mi istiyorsunuz?
Hahah o değişmez artık canım.Ay bir kere de Gönüllü destekle. Ben her sezon Gönüllü sen her sezon Ünlü... Yasin’i sevmezsin sen, tam benlik tip
Ben de bundan sonra reyting sayfasında böyle sevinecemhaha aaa yok yok, Forumdash ne diye sorduğu için yardim ettim. Açıklama olarak Almanyada kötu amlami yok, sevinç öyle yapılır demeye getirdiler
Ersin, Ceyhun karşısında iyi. Normalde iş yapamaz bence. Tabi gönlüm epey kalmasından yana, epey ses getirir, renk katar.aynen, izlemiştim zamanında
o değilde Cemal mi ne o ile Mert'in yarışı komikti. İkiside yürüyerek topu alıyorlardı ve kıl payı oyunu aldı diğeriama Arka Sokaklardan dolayi severim Tarık yani Merti(adı öyleydi galiba)
Melis ünlülerden ilk giden olmalı. Berbat.
izlerken heyecan yapıyorum.Bugünlük tek bakarım umarım
Ersin baya iyi
@Yiğitt @Forumdash @The_Erinch
haha aaa yok yok, Forumdash ne diye sorduğu için yardim ettim. Açıklama olarak Almanyada kötu amlami yok, sevinç öyle yapılır demeye getirdiler
Onlar öyle bilsinler o zaman.Ben de bundan sonra reyting sayfasında böyle sevinecem@kerem
Ben de ilk kez izliyorum, MasterChef’e az çok bakarken gördüm ama hatırlamıyordum bile Yasin’i. Son 4’e kalır YasinHahah o değişmez artık canım.Ben ünlücü, sen gönüllücü, yıllardır böyle bu durum.
Fazla agresif, biraz sakinleşirse belki.Yasin'i ilk kez izliyorum, geçmişte neler yaptığını bilmiyorum.
Melis’i izlerken sinir olmamak imkansız.aynen, izlemiştim zamanında
o değilde Cemal mi ne o ile Mert'in yarışı komikti. İkiside yürüyerek topu alıyorlardı ve kıl payı oyunu aldı diğeriama Arka Sokaklardan dolayi severim Tarık yani Merti(adı öyleydi galiba)
Melis ünlülerden ilk giden olmalı. Berbat.
izlerken heyecan yapıyorum.Bugünlük tek bakarım umarım
Ersin baya iyi
@Yiğitt @Forumdash @The_Erinch
Şuna yorum yaptın mı sen? görmedim galibaErsin, Ceyhun karşısında iyi. Normalde iş yapamaz bence. Tabi gönlüm epey kalmasından yana, epey ses getirir, renk katar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?