The_Erinch
Süper Favori Üye
aynen, izlemiştim zamanındaYok artık Yasin Kısmetse Olur’a da mı katılmış bunu bilmiyordum.Güzel tespit.
![]()
N*h şeklinde yapılan![]()
Uyari almami mi istiyorsunuz?
haha aaa yok yok, Forumdash ne diye sorduğu için yardim ettim. Açıklama olarak Almanyada kötu amlami yok, sevinç öyle yapılır demeye getirdilerUyari almami mi istiyorsunuz?![]()
Hayır bizdeki gibi hakaret değilmiş alamanyadaUyari almami mi istiyorsunuz?![]()
Hahah o değişmez artık canım.Ay bir kere de Gönüllü destekle. Ben her sezon Gönüllü sen her sezon Ünlü... Yasin’i sevmezsin sen, tam benlik tip![]()
Ben de bundan sonra reyting sayfasında böyle sevinecemhaha aaa yok yok, Forumdash ne diye sorduğu için yardim ettim. Açıklama olarak Almanyada kötu amlami yok, sevinç öyle yapılır demeye getirdiler![]()
![]()
Ersin, Ceyhun karşısında iyi. Normalde iş yapamaz bence. Tabi gönlüm epey kalmasından yana, epey ses getirir, renk katar.aynen, izlemiştim zamanında
o değilde Cemal mi ne o ile Mert'in yarışı komikti. İkiside yürüyerek topu alıyorlardı ve kıl payı oyunu aldı diğeriama Arka Sokaklardan dolayi severim Tarık yani Merti
(adı öyleydi galiba
)
Melis ünlülerden ilk giden olmalı. Berbat.
izlerken heyecan yapıyorum.Bugünlük tek bakarım umarım
Ersin baya iyi
@Yiğitt @Forumdash @The_Erinch
haha aaa yok yok, Forumdash ne diye sorduğu için yardim ettim. Açıklama olarak Almanyada kötu amlami yok, sevinç öyle yapılır demeye getirdiler![]()
![]()
Onlar öyle bilsinler o zaman.Ben de bundan sonra reyting sayfasında böyle sevinecem@kerem
Ben de ilk kez izliyorum, MasterChef’e az çok bakarken gördüm ama hatırlamıyordum bile Yasin’i. Son 4’e kalır YasinHahah o değişmez artık canım.Ben ünlücü, sen gönüllücü, yıllardır böyle bu durum.
Fazla agresif, biraz sakinleşirse belki.Yasin'i ilk kez izliyorum, geçmişte neler yaptığını bilmiyorum.
![]()
Melis’i izlerken sinir olmamak imkansız.aynen, izlemiştim zamanında
o değilde Cemal mi ne o ile Mert'in yarışı komikti. İkiside yürüyerek topu alıyorlardı ve kıl payı oyunu aldı diğeriama Arka Sokaklardan dolayi severim Tarık yani Merti
(adı öyleydi galiba
)
Melis ünlülerden ilk giden olmalı. Berbat.
izlerken heyecan yapıyorum.Bugünlük tek bakarım umarım
Ersin baya iyi
@Yiğitt @Forumdash @The_Erinch
Şuna yorum yaptın mı sen? görmedim galibaErsin, Ceyhun karşısında iyi. Normalde iş yapamaz bence. Tabi gönlüm epey kalmasından yana, epey ses getirir, renk katar.![]()