Emre Ozansoy
Moderatör
Aycan çıkabilir finale, onu kabul ederim. Mert yallah evineFinal Nisa-Aycan şampiyon Nisa@Sherlock
Ve karikatürüm ait olduğu yere geri döner
Nisa bu çoçuk halleriyle unutsun şampiyonluğuAycan çıkabilir finale, onu kabul ederim. Mert yallah evineFinal Nisa-Aycan şampiyon Nisa@Sherlock
Nisa bu çoçuk halleriyle unutsun şampiyonluğuBiraz bakındım dün kü videolara. Barış fanlar onu şampiyon etmezler@Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch @Sherlock
Aycan çıkabilir finale, onu kabul ederim. Mert yallah evineFinal Nisa-Aycan şampiyon Nisa@Sherlock
Nisa bu çoçuk halleriyle unutsun şampiyonluğuBiraz bakındım dün kü videolara. Barış fanlar onu şampiyon etmezler@Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch @Sherlock
Nisa reisim dün ayar üstüne ayar verdi, kendini gösterdiNisa bu çoçuk halleriyle unutsun şampiyonluğuBiraz bakındım dün kü videolara. Barış fanlar onu şampiyon etmezler@Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch @Sherlock
@MasacRESenaryoya bak be, hayaliyle bile bir titreme geldi Utku beyciğim.Yaşansın bu, çok mu şey istiyoruz be...
Barış finale çıkar da Evrim çıkamaz, unut o işi senHayaller Nisa - Aycan, hayat Evrim - Barış.
Bana kendini batırdı gibi geldiNisa reisim dün ayar üstüne ayar verdi, kendini gösterdiBarış fanlarına karşı birlik olup Nisa'yı şampiyon yapacağız
Sen öyle sanBana kendini batırdı gibi geldi
2 gündür profiline paylaşmayı planlıyordum ama gündemim yoğundu kaldı, kısmet burayaymışYAPMA...
aycan gibi semaptiği- güzeli varken pammik piremses nisa neymiş be yakışmadı senin gibi kütüğe .ss @Dosi
Çipil çipil gözleri var reisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?