Emre Ozansoy
Moderatör
Aycan çıkabilir finale, onu kabul ederim. Mert yallah evine Final Nisa-Aycan şampiyon Nisa @Sherlock
Ve karikatürüm ait olduğu yere geri döner
Nisa bu çoçuk halleriyle unutsun şampiyonluğu Biraz bakındım dün kü videolara. Barış fanlar onu şampiyon etmezler @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch @SherlockAycan çıkabilir finale, onu kabul ederim. Mert yallah evine Final Nisa-Aycan şampiyon Nisa @Sherlock
Nisa bu çoçuk halleriyle unutsun şampiyonluğu Biraz bakındım dün kü videolara. Barış fanlar onu şampiyon etmezler @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch @Sherlock
Aycan çıkabilir finale, onu kabul ederim. Mert yallah evine Final Nisa-Aycan şampiyon Nisa @Sherlock
Nisa bu çoçuk halleriyle unutsun şampiyonluğu Biraz bakındım dün kü videolara. Barış fanlar onu şampiyon etmezler @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch @Sherlock
Nisa reisim dün ayar üstüne ayar verdi, kendini gösterdi Barış fanlarına karşı birlik olup Nisa'yı şampiyon yapacağızNisa bu çoçuk halleriyle unutsun şampiyonluğu Biraz bakındım dün kü videolara. Barış fanlar onu şampiyon etmezler @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch @Sherlock
@MasacRESenaryoya bak be, hayaliyle bile bir titreme geldi Utku beyciğim. Yaşansın bu, çok mu şey istiyoruz be...
Barış finale çıkar da Evrim çıkamaz, unut o işi senHayaller Nisa - Aycan, hayat Evrim - Barış.
Bana kendini batırdı gibi geldiNisa reisim dün ayar üstüne ayar verdi, kendini gösterdi Barış fanlarına karşı birlik olup Nisa'yı şampiyon yapacağız
Sen öyle sanBana kendini batırdı gibi geldi
2 gündür profiline paylaşmayı planlıyordum ama gündemim yoğundu kaldı, kısmet burayaymışYAPMA...
aycan gibi semaptiği- güzeli varken pammik piremses nisa neymiş be yakışmadı senin gibi kütüğe .ss @Dosi
Çipil çipil gözleri var reisin