Ama kısmından öncesine sinirlendim amadan sonrasında sonuna kadar haklısın.Anıl’ı pek sevmezdim aslında ama normal bir Survivor sezonunda yarışsa kesin şampiyon olurdu
Ama kısmından öncesine sinirlendim amadan sonrasında sonuna kadar haklısın.Anıl’ı pek sevmezdim aslında ama normal bir Survivor sezonunda yarışsa kesin şampiyon olurdu
Oynadığım oyun bu leş aktiviteden binlerce kat daha kaliteli ve SABARSAL bir aktivitedir. Bunu tartışmaya bile açmam mümkün değildir...
o da doğruKaossuz Survivor konusu mu olur.
Oo sattın mı Çukur'unu 😱ben artı kyasak elma izliyom pazartesileri o da yok
Şimdi birkaç gün durulur Survivor ama hissediyorum yakın zamanda yarışmada yine kaos, kavga olacak gör bak.o da doğru
youtubeden sahnelere bakıyorum bitinceOo sattın mı Çukur'unu 😱
O benim gönlüme açılmış bir çiçekAycan tek nefeste sönüverecek bir çiçek.
heyatım sen @serhatt la buluşsanaÇenen düşmeye başladı zaten çıkmıyorsun burdan.Asıl ben 9 yıllık forum hayatımın en aktif günlerini yaşıyorum.İyice düştü çenem seninki gibi oldu.
Artık 7 gün burdayım, kaosu savunacağız. Aman Mert'i işte
Bildirimler okadar çok oluyorki kacıriyorum 😱 paslanmışımHoş geldin.Çok güzel stres atılıyor valla.
Ben ve kaos... hiç sevmem kaos falan, nerden çıktı böyle şeyler
Soldurur Mert ve yaverleri o çiçeği.O benim gönlüme açılmış bir çiçek
kız tiktak grubu aman mertçi ne ediyon konudaBildirimler okadar çok oluyorki kacıriyorum 😱 paslanmışım
sayfalar çok cabuk ilerliyor
Yanlış oldu o zaman kusuruma bakma.Ben ve kaos... hiç sevmem kaos falan, nerden çıktı böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?