Hürroşunu.İstediğime kudururum, Aycan sarışın balık etli ve Alaman sana kimi hatırlattı![]()
Hürroşunu.İstediğime kudururum, Aycan sarışın balık etli ve Alaman sana kimi hatırlattı![]()
Ben bilmiyordum bu olayları çok geride kalmışım. 😱 Yalnız o oylamada Aşkım da baya iyi SMS almıştı komik olmuş.Ya Aşkım Barış'a küfür mü etmiş ne, bunu duyan Barış fanları çıldırdı hepsi Ezgi'ye oy attı Aşkım' ı elemek için ama planlar tutmadı![]()
Yaşıma da uygun AycanHürroşunu.![]()
Geldi adı uğursuzBen bilmiyordum bu olayları çok geride kalmışım. 😱 Yalnız o oylamada Aşkım da baya iyi SMS almıştı komik olmuş.![]()
Ya Aşkım Barış'a küfür mü etmiş ne, bunu duyan Barış fanları çıldırdı hepsi Ezgi'ye oy attı Aşkım' ı elemek için ama planlar tutmadı![]()
Boşa hayaller kurma.Yaşıma da uygun Aycan![]()
Sen görmemiş miydin bu olayıO ne saçma bir sebeptir ya![]()
Sen yokken ben vardım bu konuda.Geldi adı uğursuz![]()
Sana noluyor 😱
Yok görmedimSen görmemiş miydin bu olayı![]()
Yakında konudan da bu hayattan da gidicenSen yokken ben vardım bu konuda.![]()
@vadikızı ile @Emre Ozansoy da sövüyordu burada Aşkım'a, hatta Emre oy da atmıştı sanırım Ezgi'yeAbla senin çeşitli istihbarat örgütlerin ne diyor bu konu hakkında?@vadikızı
Acun haftanın 8 gün olması için başvurmuş 😂😆😅😂😆😅 @xemrexxx @eskici @MasacRE @Emre Ozansoy @Hachiko @dreamy @vadikızı @Maskeli Fedai