Geriden gelmiyorum siz çok hızlısınız.@12.Adam neden bu kadar geriden geliyorsun?![]()
Geriden gelmiyorum siz çok hızlısınız.@12.Adam neden bu kadar geriden geliyorsun?![]()
Gizem reyisi unutmaÜnlüler avantajı kazanıyorsa oyunu ünlüler kazanıyor.
Gönüllüler avantajı kazanıyorsa oyunu yine ünlüler kazanıyor.
Ezgi bugün oynayacak, bugün gönüllüler alır.![]()
olay ne anlamadım?Senin için @Dosi @MasacRE için @Çiğdem @Maskeli Fedai için @xBUGRAx i konuya çağırıyorum@DarkLegenD e kimse yok @serhatt ı kakalayalım
![]()
@Maskeli Fedai severmil iki kişilik oyunları iki yüzlü olduğu içinBöyle iki kişilik oyunları sevmiyorum teke tek olsa daha iyi![]()
O kadar PT'ye etiketledim pas bile vermedin.ss İlla böyle taciz mi edelim.Bunu ben de ekşi ve Twitter’da görmüştüm.Yazan Barış fanları da vardı Aşkım’a inat Ezgi’yi destekleyelim diye.
![]()
Ezgi de onlar için dezavantaj ya. Dengelenir en azından.Gizem reyisi unutma![]()
Yok kız başına bela etmek anlamında
Olaylar Parviz’in başına patlamış kısacaEvet o da 4. mü ne olmuştuZaten Aycan ile Ezgi ilk ikide olunca Aşkım girmedi potaya, girse de elenmeyecekmiş tabi
![]()
Okudum aslında ama yorumlamayı unuttum.O kadar PT'ye etiketledim pas bile vermedin.ss İlla böyle taciz mi edelim.![]()
Yine boş konuşuyorsun@Maskeli Fedai severmil iki kişilik oyunları iki yüzlü olduğu için![]()
Hayır sadece lafta destekleseler tamam da ciddi ciddi oy yağdırmışlar Ezgi'ye baksanaBunu ben de ekşi ve Twitter’da görmüştüm.Yazan Barış fanları da vardı Aşkım’a inat Ezgi’yi destekleyelim diye.
![]()
Senin için @Dosi @MasacRE için @Çiğdem @Maskeli Fedai için @xBUGRAx i konuya çağırıyorum@DarkLegenD e kimse yok @serhatt ı kakalayalım
![]()