Hürroşunu.İstediğime kudururum, Aycan sarışın balık etli ve Alaman sana kimi hatırlattı
Hürroşunu.İstediğime kudururum, Aycan sarışın balık etli ve Alaman sana kimi hatırlattı
Ben bilmiyordum bu olayları çok geride kalmışım. 😱 Yalnız o oylamada Aşkım da baya iyi SMS almıştı komik olmuş.Ya Aşkım Barış'a küfür mü etmiş ne, bunu duyan Barış fanları çıldırdı hepsi Ezgi'ye oy attı Aşkım' ı elemek için ama planlar tutmadı
Yaşıma da uygun AycanHürroşunu.
Geldi adı uğursuzBen bilmiyordum bu olayları çok geride kalmışım. 😱 Yalnız o oylamada Aşkım da baya iyi SMS almıştı komik olmuş.
Ya Aşkım Barış'a küfür mü etmiş ne, bunu duyan Barış fanları çıldırdı hepsi Ezgi'ye oy attı Aşkım' ı elemek için ama planlar tutmadı
Boşa hayaller kurma.Yaşıma da uygun Aycan
Sen görmemiş miydin bu olayıO ne saçma bir sebeptir ya
Sen yokken ben vardım bu konuda.Geldi adı uğursuz
Sana noluyor 😱
Yok görmedimSen görmemiş miydin bu olayı
Yakında konudan da bu hayattan da gidicenSen yokken ben vardım bu konuda.
@vadikızı ile @Emre Ozansoy da sövüyordu burada Aşkım'a, hatta Emre oy da atmıştı sanırım Ezgi'yeAbla senin çeşitli istihbarat örgütlerin ne diyor bu konu hakkında? @vadikızı
Acun haftanın 8 gün olması için başvurmuş 😂😆😅😂😆😅 @xemrexxx @eskici @MasacRE @Emre Ozansoy @Hachiko @dreamy @vadikızı @Maskeli Fedai
@vadikızı ile @Emre Ozansoy da sövüyordu burada Aşkım'a, hatta Emre oy da atmıştı sanırım Ezgi'ye