Yok, Emre’ye dedim.@Özgür o lafı bana dedi galiba?
Yok, Emre’ye dedim.@Özgür o lafı bana dedi galiba?
Sonradan çözdüm mevzuyuYok, Emre’ye dedim.
ama bu söz çok doğruymuş. Benimde seneler sonra sabrımı taşırdılar ve patladım bir kaç hafta önce ve forumda bazı dengeleri değiştirdimÇok hüzünlendim... Hadi eyv... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @xemrexxx @eskici ve tüm BMY fanları...
Ekli dosyayı görüntüle 78701
Başka bir şey desem olacakmış herhaldeYasin’le Barış barışmaya karar vermiş ama iki gün sonra tekrar kavga ederler
AynştaynBaşka bir şey desem olacakmış herhalde@MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @The_Erinch @Dosi @Bully @Özgür @xemrexxx @vadikızı @DarkLegenD
En iyisini yapıyorsun gelme bu oyunlara.Aynen atıyor birşeyler ama ben bakmıyorum attığı şeylere
Başka bir şey desem olacakmış herhalde@MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @The_Erinch @Dosi @Bully @Özgür @xemrexxx @vadikızı @DarkLegenD
Söz doğru ve sen de yapmıştın evet iyi de yaptın.ama bu söz çok doğruymuş. Benimde seneler sonra sabrımı taşırdılar ve patladım bir kaç hafta önce ve forumda bazı dengeleri değiştirdimşimdi ulu orta yerde açık etmeyeyim. @MasacRE şu yalamadığımız dedikodu ile bağlantılıydı
haha neyi anladın bilmiyorum (aslında var bir tahminim ve evet o da bir parçası) ama seninde bilmediğin şeyler varSöz doğru ve sen de yapmıştın evet iyi de yaptın.Ama mesele Barış fanlarının bu sözlerle mağduriyet yaratması.
Çok hüzünlendim... Hadi eyv... @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @xemrexxx @eskici ve tüm BMY fanları...
Ekli dosyayı görüntüle 78701
O konuşmalar olmasa bile ben bu iki kişinin kavga edeceğini hiç düşünmedim şok oldum yani görünceO kadar konuşmanın ardından, o kadar konsey açıklamasından sonra böyle bir şey olacağını hiç düşünmedim...
İtiraflardan sonraki olayları kast ettim ben.haha neyi anladın bilmiyorum (aslında var tajmin ve evet o da bir parçası) ama seninde bilmediğin şeyler varKapalı kapılar ardından da elimden geleni yaptım ve sonucunu aldımtabi eksik çok şey var ama herşeyin bir zamanı var
Hahaha harika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?