Ne bileyim devamlı dalga geçip duruyorsun kızlaBak bir kaç sayfa önce yazdım; Gönüllürde bir tek Nisayı seviyorum diye; Nisa dedim @hayret bi şey kulağını çınlatalım.
Ama çokkkk kullanıyor o büyülü gülüşünü.
Ne bileyim devamlı dalga geçip duruyorsun kızlaBak bir kaç sayfa önce yazdım; Gönüllürde bir tek Nisayı seviyorum diye; Nisa dedim @hayret bi şey kulağını çınlatalım.
Ama çokkkk kullanıyor o büyülü gülüşünü.
Harbiden adam ya uyuma numarası yapıyor ya da dengesiz gibi dolanıyor ortalıkta başka bir şey yaptığı yokÇok güzel uyuyor
Son günlerde oyun yoktu doğru düzgün ya, senin hoşuna gitmiyor bunu demem ama adam becerikli yani oyunlardaAdam son günlerde doğru düzgün oyun bile oynamıyor hiç konuşmuyor neyini destekliyorlar bunun anlamıyorum
Barış ne yaptı bu bölüm? Gözden düşmüştür umarımSon günlerde oyun yoktu doğru düzgün ya, senin hoşuna gitmiyor bunu demem ama adam becerikli yani oyunlardaHaa bunun dışında hiçbir özelliği yok tabi ama dediğin gibi kimseyle konuşmayan uyumsuz bir tip
Aşk olsunnn ne dalgasııııNe bileyim devamlı dalga geçip duruyorsun kızlaNe yapsın abi kız, o kadar tatlı gülüyorken somurtup dursun mu. Bak geçen gün gülmedi, iyi mi oldu yani
Hiçbirşey yapmadıBarış ne yaptı bu bölüm? Gözden düşmüştür umarım
@The_Erinch ha gayret, kaldı 5 (ama forum oyunlari ve kutlama konularindaki sayaca işlemiyor)
edit: Kalmış 4
Edit : 2Barış ne yaptı bu bölüm? Gözden düşmüştür umarım
@The_Erinch ha gayret, kaldı 5 (ama forum oyunlari ve kutlama konularindaki sayaca işlemiyor)
Becerisi var eyvallah ama çoğunlukla şansa kazanıyorSon günlerde oyun yoktu doğru düzgün ya, senin hoşuna gitmiyor bunu demem ama adam becerikli yani oyunlardaHaa bunun dışında hiçbir özelliği yok tabi ama dediğin gibi kimseyle konuşmayan uyumsuz bir tip
Doğru düzgün izlememe me rağmen gıcık kapmışım. Enerjisini sevemedim onun yaHiçbirşey yapmadı
Sadece uyudu ; gelenede uyudu gidenede uyudu...uyuyarak bitirdi
Ben az çok severdim de gözümden düştü iyice, ama asıl fanlarının gözlerinden düşmüyorBarış ne yaptı bu bölüm? Gözden düşmüştür umarım
Barış’tan nefret ediyorumBarış ne yaptı bu bölüm? Gözden düşmüştür umarım
Peki Mert'in enerjisini nasıl sevdin, @The_Erinch ünlü takımı hayranı olarak o bile sevmiyor Mert'iDoğru düzgün izlememe me rağmen gıcık kapmışım. Enerjisini sevemedim onun ya@MasacRE
Biz erkekleri gülüşüyle tam kalbimizden vuruyor tabi, Evrim'e işlememesi normaldir o gülüşününAşk olsunnn ne dalgasıııı
Ama gerçektende inanılmaz gülüyor ya... işte ne yapsa göze batmıyor.Arada kaynıyor ..Birtek Evrim patara kütere laf ediyor ona
Ya sorma, Twitter'da antipatik yorumlar var. burada da galiba @Emre Ozansoy ve @vadikızı toz kondurmuyor.Ben az çok severdim de gözümden düştü iyice, ama asıl fanlarının gözlerinden düşmüyor
Bugün de şöyle bir şey yaptı. Takımda sadece Yunus ve Evrim ile anlaşıyordu Barış. Dün takım değişikliğiyle Yunus karşıya gitti Berkan buraya geldi. Bugün ne Yunus'u uğurlamak için ne de Berkan'ı karşılamak için yerinden bile kalkmadı, güya uyuyormuş gibi göründü ama hiç inandırıcı değildi açıkçası
Ya uzun boyundan dolayı biraz geride bitiriyor parkurları genelde, karşı taraf biraz atış kaçırınca bu hemen yapıyor atışlarını kazanıyor oyunlarınıBecerisi var eyvallah ama çoğunlukla şansa kazanıyorkısacası şansı olmasa bir hiç
Ahamdaaa asıl kütük oPeki Mert'in enerjisini nasıl sevdin, @The_Erinch ünlü takımı hayranı olarak o bile sevmiyor Mert'i
Arka Sokaklardan gelen bir sevgi benimkisiPeki Mert'in enerjisini nasıl sevdin, @The_Erinch ünlü takımı hayranı olarak o bile sevmiyor Mert'i
Senin ne zamandan beri Arka Sokaklar hayranlığın var ya, @pompy çıkar mısın lütfen Dosi hanımın hesabındanArka Sokaklardan gelen bir sevgi benimkisi
Evet buradaki fanları da onlarYa sorma, Twitter'da antipatik yorumlar var. burada da galiba @Emre Ozansoy ve @vadikızı toz kondurmuyor.
Bak ben Mert'i beğeniyorum ama gıcıksa gıcık derim
Nagihan ve Hikmet'ten sonra başkalarını sinir eden ama sempatimi kazanan yeni yarışmacım Mert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?