TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bak bir kaç sayfa önce yazdım; Gönüllürde bir tek Nisayı seviyorum diye; Nisa dedim @hayret bi şey kulağını çınlatalım.

Ama çokkkk kullanıyor o büyülü gülüşünü.
Ne bileyim devamlı dalga geçip duruyorsun kızla
Ne yapsın abi kız, o kadar tatlı gülüyorken somurtup dursun mu. Bak geçen gün gülmedi, iyi mi oldu yani

Adam son günlerde doğru düzgün oyun bile oynamıyor hiç konuşmuyor neyini destekliyorlar bunun anlamıyorum
Son günlerde oyun yoktu doğru düzgün ya, senin hoşuna gitmiyor bunu demem ama adam becerikli yani oyunlarda
Haa bunun dışında hiçbir özelliği yok tabi ama dediğin gibi kimseyle konuşmayan uyumsuz bir tip

Reactions: eskici
Son günlerde oyun yoktu doğru düzgün ya, senin hoşuna gitmiyor bunu demem ama adam becerikli yani oyunlarda
Haa bunun dışında hiçbir özelliği yok tabi ama dediğin gibi kimseyle konuşmayan uyumsuz bir tip
Barış ne yaptı bu bölüm? Gözden düşmüştür umarım

@The_Erinch ha gayret, kaldı 5 (ama forum oyunlari ve kutlama konularindaki sayaca işlemiyor
)
edit: Kalmış 4

Reactions: MasacRE
Ne bileyim devamlı dalga geçip duruyorsun kızla
Ne yapsın abi kız, o kadar tatlı gülüyorken somurtup dursun mu. Bak geçen gün gülmedi, iyi mi oldu yani
Aşk olsunnn ne dalgasıııı

Ama gerçektende inanılmaz gülüyor ya... işte ne yapsa göze batmıyor.Arada kaynıyor ..Birtek Evrim patara kütere laf ediyor ona

Reactions: MasacRE
Becerisi var eyvallah ama çoğunlukla şansa kazanıyor
kısacası şansı olmasa bir hiç

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Barış ne yaptı bu bölüm? Gözden düşmüştür umarım

@The_Erinch ha gayret, kaldı 5 (ama forum oyunlari ve kutlama konularindaki sayaca işlemiyor
)
edit: Kalmış 4
Ben az çok severdim de gözümden düştü iyice, ama asıl fanlarının gözlerinden düşmüyor

Bugün de şöyle bir şey yaptı. Takımda sadece Yunus ve Evrim ile anlaşıyordu Barış. Dün takım değişikliğiyle Yunus karşıya gitti Berkan buraya geldi. Bugün ne Yunus'u uğurlamak için ne de Berkan'ı karşılamak için yerinden bile kalkmadı, güya uyuyormuş gibi göründü ama hiç inandırıcı değildi açıkçası

Reactions: 12.Adam and Dosi
Aşk olsunnn ne dalgasıııı

Ama gerçektende inanılmaz gülüyor ya... işte ne yapsa göze batmıyor.Arada kaynıyor ..Birtek Evrim patara kütere laf ediyor ona
Biz erkekleri gülüşüyle tam kalbimizden vuruyor tabi, Evrim'e işlememesi normaldir o gülüşünün

Reactions: The_Erinch
Ya sorma, Twitter'da antipatik yorumlar var. burada da galiba @Emre Ozansoy ve @vadikızı toz kondurmuyor.
Bak ben Mert'i beğeniyorum ama gıcıksa gıcık derim

Nagihan ve Hikmet'ten sonra başkalarını sinir eden ama sempatimi kazanan yeni yarışmacım Mert

Becerisi var eyvallah ama çoğunlukla şansa kazanıyor
kısacası şansı olmasa bir hiç
Ya uzun boyundan dolayı biraz geride bitiriyor parkurları genelde, karşı taraf biraz atış kaçırınca bu hemen yapıyor atışlarını kazanıyor oyunlarını

Reactions: eskici
Evet buradaki fanları da onlar
Tebrik ederim, kendine her sene bir itici antipatik tip bulmayı başarıyorsun gerçekten

Reactions: Dosi