TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ya uzun boyundan dolayı biraz geride bitiriyor parkurları genelde, karşı taraf biraz atış kaçırınca bu hemen yapıyor atışlarını kazanıyor oyunlarını :A
Dikkat ettim de normalde 2 de 2 atan adamlar Barış’la oynarken nedense atış yapamıyorlar ve Barış kazanıyor işte Barış’ın şansı tam olarak burada devreye giriyor :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bu sene kadın bir şampiyon bekliyorum ben. Aycan ve Evrim favorim. Ezgi de sürpriz adayım.

Abi biz son yıllarda çok geliştik :A Şimdi gelsen tanıyamazsın bile :A Antep ve Urfa bizim yanımızda halt etmiş :A
2009 yılındaydı tabi benim düşüncelerim. Ama Antep GüneyDoğunun Parisi gibi gelmişdi bana; Diyarbakır Soğuk ve karmaşık gelmişti. Ama dediğim gibi şimdi şartlar ve koşullar değişmiştir.
Allah nasip etsin önce şu salgını atlatalım; basıp geldiğimde bir GAP turuna eşlik edersin :Z :bhr:

• Harika
Reactions: Maskeli Fedai
2009 yılındaydı tabi benim düşüncelerim. Ama Antep GüneyDoğunun Parisi gibi gelmişdi bana; Diyarbakır Soğuk ve karmaşık gelmişti. Ama dediğim gibi şimdi şartlar ve koşullar değişmiştir.
Allah nasip etsin önce şu salgını atlatalım; basıp geldiğimde bir GAP turuna eşlik edersin :Z :bhr:
Paris biziz abi :A Olur tabi seve seve :D