- Reaksiyon puanı
- 114,364
- Puanı
- 1,060
Mert'li bölümlere denk gelip sonuna kadar izlemişliğim olduSenin ne zamandan beri Arka Sokaklar hayranlığın var ya, @pompy çıkar mısın lütfen Dosi hanımın hesabından
Mert'li bölümlere denk gelip sonuna kadar izlemişliğim olduSenin ne zamandan beri Arka Sokaklar hayranlığın var ya, @pompy çıkar mısın lütfen Dosi hanımın hesabından
Dikkat ettim de normalde 2 de 2 atan adamlar Barış’la oynarken nedense atış yapamıyorlar ve Barış kazanıyor işte Barış’ın şansı tam olarak burada devreye giriyorYa uzun boyundan dolayı biraz geride bitiriyor parkurları genelde, karşı taraf biraz atış kaçırınca bu hemen yapıyor atışlarını kazanıyor oyunlarını
Uğur Pektaş nasıldı acaba ya, adamın adaya ayak basmasıyla geri dönmesi bir oldu hiçbir şey anlayamadıkMert'li bölümlere denk gelip sonuna kadar izlemişliğim oldu
Heyecanlanıyorlar demek ki Barış'a karşıDikkat ettim de normalde 2 de 2 atan adamlar Barış’la oynarken nedense atış yapamıyorlar ve Barış kazanıyor işte Barış’ın şansı tam olarak burada devreye giriyor
Favorimdi 😏Uğur Pektaş nasıldı acaba ya, adamın adaya ayak basmasıyla geri dönmesi bir oldu hiçbir şey anlayamadık
Hepsi mi heyecanlanıyor bu adamda acayip bir şans var ve bu durum beni deli ediyorHeyecanlanıyorlar demek ki Barış'a karşı
Kadın şampiyon olursa Nisa olur bence başka bir ihtimal yok gibiBu sene kadın bir şampiyon bekliyorum ben. Aycan ve Evrim favorim. Ezgi de sürpriz adayım.
Bu kafayla devam ederse iki konseye yolcu olur.Kadın şampiyon olursa Nisa olur bence başka bir ihtimal yok gibi
Yolcu olursa da kadın şampiyon olma ihtimali kalmaz benceBu kafayla devam ederse iki konseye yolcu olur.
Abi biz son yıllarda çok geliştik Şimdi gelsen tanıyamazsın bile Antep ve Urfa bizim yanımızda halt etmişUrfada askerlik yaptığımdan gelmişdim o diyara.
Not: Sevmedim olmmmmmm ama bu tabi 2009 yılıydı
Bence sizi Antep yer
2009 yılındaydı tabi benim düşüncelerim. Ama Antep GüneyDoğunun Parisi gibi gelmişdi bana; Diyarbakır Soğuk ve karmaşık gelmişti. Ama dediğim gibi şimdi şartlar ve koşullar değişmiştir.Abi biz son yıllarda çok geliştik Şimdi gelsen tanıyamazsın bile Antep ve Urfa bizim yanımızda halt etmiş
Paris biziz abi Olur tabi seve seve2009 yılındaydı tabi benim düşüncelerim. Ama Antep GüneyDoğunun Parisi gibi gelmişdi bana; Diyarbakır Soğuk ve karmaşık gelmişti. Ama dediğim gibi şimdi şartlar ve koşullar değişmiştir.
Allah nasip etsin önce şu salgını atlatalım; basıp geldiğimde bir GAP turuna eşlik edersin
Bol bol çekiştirelim seninle ozamanBarış’tan nefret ediyorum
Gelirsen çekiştiririz tabiBol bol çekiştirelim seninle ozaman
Yanlışlıkla yaptı herhalde tam göremedim ama gülüyorduDün sembol oyununda Ardahan - Barış mücadelesinde Ardahan'ın kazandıktan sonra ki hareketi Barış'a mıydı?
Yanlışlıkla yaptı herhalde tam göremedim ama gülüyordu