TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu hareketi demiyorum ben başka bir hareket vardı atış yaptığı cisimle onu diyorum :A bu hareketi kime yapmıştır bilemem ama bu hareketin diskalifiye edilecek ne tarafı var onu anlamadım yorum tamamen saçmalık :A

Haa, bahsettiğin hareketi hatırlamıyorum. :A Yoruma katılmıyorum, saçmalık zaten. Videoyu atmak için şey yaptım. :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and eskici
Ya sorma, Twitter'da antipatik yorumlar var. burada da galiba @Emre Ozansoy ve @vadikızı toz kondurmuyor.
Bak ben Mert'i beğeniyorum ama gıcıksa gıcık derim :A
Nagihan ve Hikmet'ten sonra başkalarını sinir eden ama sempatimi kazanan yeni yarışmacım Mert:bhr:

Toz kondurmama değil düşüncem neyse onu söylüyorum valla merte acayip gıcık oldum sevemem onu :A barışcıyımm benn:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Paris biziz abi :A Olur tabi seve seve :D
Vallahi ben bilmem milattan önce antepe aşık olmuşdum... urfa köy gibiydi zaten diyarbakırda yavan gelmişdi.
ama en çok mardine gidemediğime üzülmüşdüm.
ama gelecem oraya ..diyarbakır belediyesinden anons yaptıracam; " nerede bizim kütük kardeş" diye :A:X

• İlginç
Reactions: Maskeli Fedai
Vallahi ben bilmem milattan önce antepe aşık olmuşdum... urfa köy gibiydi zaten diyarbakırda yavan gelmişdi.
ama en çok mardine gidemediğime üzülmüşdüm.
ama gelecem oraya ..diyarbakır belediyesinden anons yaptıracam; " nerede bizim kütük kardeş" diye :A:X
Urfa son yıllarda çok gelişti abi yolun düşerse geldiğinde görürsün zaten. O eski halinden eser yok şimdi :A Mardin güzel değil abi hayal kırıklığı yaşama ihtimalin çok yüksek :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Birleşme partisinde Cemal Can’ın DJ’lik yaparken çaldığı 2017 çıkışlı Rolex şarkısı, günlük Spotify Türkiye listesinde 15 numarada...

395B70FA-6FD2-484E-9064-A2A0151D83E0.jpeg