Emre Ozansoy
Moderatör
emre bittimi yarışma
Sıkıldım kapattım abla, biliyorum.
emre bittimi yarışma
Kaybedecek galibaOlabilir, kanal onun sonuçta her istediğini yapabilir kimse karışamaz
Sıkıldım kapattım abla, biliyorum.
Bugün bir ilke tanıklık ettikKaybedecek galiba
Sonunda kaybetti beBugün bir ilke tanıklık ettik
48. BÖLÜM 1. FRAGMANI
Gereksiz Barış’ı mı koysunlar ne yapsınlarAcun Medya, YouTube kapaklarını özenle seçiyor galiba... İticileri koymakta üstüne yok.
Gereksiz Barış’ı mı koysunlar ne yapsınlar
Eğlence kaynağı oldukları içinGenel bir resim koyabilirler, neden Yasin neden Nisa?
Eğlence kaynağı oldukları için
Bende buna sinir olmaya başladım. Her şeyde Nisa'yı kullanıyor. İnsanlar bu yüzden kızdan soğuyor giderek. Tıklanma getiriyor olabilir ama yanlış. Kanala girsene ki kesin bakmışsındır bence Nisa ile ilgili video kapakları, isimleri vs ne kadar abartılı. Voleybol maçı fragmanı kapağı ve fragman açıklaması ne kadar abartılı mesela? Ağladığını ben görmedim o günGenel bir resim koyabilirler, neden Yasin neden Nisa?
Kütük dostum bu Barış çok fena bir adam Ne yaptı ne ettiyse oradaki herkesi kendinden nefret ettirdi, şimdi böyle olunca dışlandı iyice ve mağdur konumuna geldi bu şekildeKütük dostum bu Barış'a kimse hiçbir şey yapmıyor da niye mağdur muamelesi görüyor anlamadım @MasacRE
Fanları da tuhaf Hani insan düşünüyor bu adamı desteklemek için bir sebep ama bulamıyor Uyku numarası yapıyor arkadaşı giderkenKütük dostum bu Barış çok fena bir adam Ne yaptı ne ettiyse oradaki herkesi kendinden nefret ettirdi, şimdi böyle olunca dışlandı iyice ve mağdur konumuna geldi bu şekilde