TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ayak tenisinden sonrasına bakmadım.
Patron şikayet almış hep kazanıyorsun diye ;kaybetti. @MasacRE @eskici @Emre Ozansoy @hayret bi şey @vadikızı @Maskeli Fedai @12.Adam @Hachiko

Tamam sonrakileri kazanmaya devam :A :A :A :A

Ersin Çeyrek Finali görür.Sonrası meçhul. Atışları fena olmuyor Ersinin.

Reklam olayında.. Sürekli Reklam içinde Survior izliyor diye millet dertleniyor; bu seferde böylesini denedi sanırım.

Birde eminim 10 rating %25 share reklam taleplerinide arttırmıştır. Onunda etkisi vardır yayılmasında bu şekilde.

Genel bir resim koyabilirler, neden Yasin neden Nisa?
Bende buna sinir olmaya başladım. Her şeyde Nisa'yı kullanıyor. İnsanlar bu yüzden kızdan soğuyor giderek. Tıklanma getiriyor olabilir ama yanlış. Kanala girsene ki kesin bakmışsındır bence Nisa ile ilgili video kapakları, isimleri vs ne kadar abartılı. Voleybol maçı fragmanı kapağı ve fragman açıklaması ne kadar abartılı mesela? Ağladığını ben görmedim o gün :D

Kütük dostum bu Barış'a kimse hiçbir şey yapmıyor da niye mağdur muamelesi görüyor anlamadım :A @MasacRE
Kütük dostum bu Barış çok fena bir adam :A Ne yaptı ne ettiyse oradaki herkesi kendinden nefret ettirdi, şimdi böyle olunca dışlandı iyice ve mağdur konumuna geldi bu şekilde :A

Kütük dostum bu Barış çok fena bir adam :A Ne yaptı ne ettiyse oradaki herkesi kendinden nefret ettirdi, şimdi böyle olunca dışlandı iyice ve mağdur konumuna geldi bu şekilde :A
Fanları da tuhaf :A Hani insan düşünüyor bu adamı desteklemek için bir sebep ama bulamıyor :A Uyku numarası yapıyor arkadaşı giderken :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE