Maskeli Fedai
Favori Üye
Belhanda da kim oluyormuşNet Cemal'ciyim abi.
@Maskeli Fedai 'cim Belhanda faciası sonrası gönlünü kaliteli birine en sonunda kaptırabilmişsin.
Belhanda da kim oluyormuşNet Cemal'ciyim abi.
@Maskeli Fedai 'cim Belhanda faciası sonrası gönlünü kaliteli birine en sonunda kaptırabilmişsin.
DEFOL!!Aycan ı yedirmeyiz sana @xBUGRAx konuya şuna tasmasını tak hemen
Şaşırttın beni, sen kaos seversin diye düşünüyorumNet Cemal'ciyim abi.
Tek değişiklikle halletmesi güzel ama gönüllüler üstün oldu şu anYooo bence çok mantıklı bir hamleBütün takımları karman çorman etmeden tek değişiklikle olayı halletti Acun reis
Sen şunun lafına kanmaŞaşırttın beni, sen kaos seversin diye düşünüyorumCemal o tipte biri değil, o yüzden sana Evrim veya Yasin yakışırdı
Gördüm bunu harika post.
Harbiden kaç zamandır avatarımda kendileriBari adam avatarında duruyorken bunu deme be adam@DarkLegenD
Şaşırttın beni, sen kaos seversin diye düşünüyorumCemal o tipte biri değil, o yüzden sana Evrim veya Yasin yakışırdı
Şahsıma ait sıralama budur: Cemal Can > Evrim > Yasin.
Kütük dostum avatarına Aycan Yanaç'ı koymalıHarbiden kaç zamandır avatarımda kendileriŞu adamdan kurtulmam lazım..
Galatasaray tarihinin en iyi orta sahasını bu kadar kolay gözden çıkarmak...Harbiden kaç zamandır avatarımda kendileriŞu adamdan kurtulmam lazım..
Bu da doğru aslında.
Artık her gün Barış’ı yerden yere vuruyor muyuzBarış’ı çok sevmesem de bir yere kadar savundum da bu kadarı da normal değil artık. Neyse istediğim kişi de geldi zaten gönüllülere, bundan sonra favorilerim kızlardan Nisa, erkeklerden Berkan artık
Şunu bırakıp gideyim Hakan Kakız abim bir şeyler demiş sizin yarışmacı hakkında.Aycan ı yedirmeyiz sana @xBUGRAx konuya şuna tasmasını tak hemen
Yok ya bence tam dengede şu anTek değişiklikle halletmesi güzel ama gönüllüler üstün oldu şu an
Bu üçü arasında benim de sıralamam böyle olur ama Nisa hepsinden öndeŞahsıma ait sıralama budur: Cemal Can > Evrim > Yasin.
Hoşt yavaş dağıt, sen kim oluyorsunHeyatım sonradan gelip ünlüler takımını alt üst eden ezgi gibi sizi dağıtmaya geldim açılın ve kaçılın, parviz gibi birinizi şutlycam@Özgür @DarkLegenD @Maskeli Fedai @vadikızı @eskici@Dosi dış mihrağı izliyor mu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?