Emre Ozansoy
Moderatör
Acun Medya'nın YouTube başlıklarına hayranım.
"Takımlar karıştı", gören baştan sonra değiştiler zanneder.
İyi seçim. Çok tatlı kız.Net bir favorim yok şu anlık aycan diyim
Aycan'ın karşı takıma geçmeyeceğini öğrendiğinde verdiği tepkiAycan'ı da istiyordum kütük dostum, o olmadı maalesef evet o konuda yastayım
Aycan üzüyor beni, senin yerin gönüllüler ya O takımda kaldığın için nasıl mutlu olabilirsinAycan'ın karşı takıma geçmeyeceğini öğrendiğinde verdiği tepki
Ne var olm bizim takımızda cıx cıx cıxAycan üzüyor beni, senin yerin gönüllüler ya O takımda kaldığın için nasıl mutlu olabilirsin
Favorilerinizi alalım. Ben:
@Çiğdem taktı bize o lakabı @Maskeli Fedai ile o zamandan beri kütük dostum deriz birbirimizeBirbirinize neden "Kütük " diyorsunuz. Özel değilse öğrenmem isterim.
Sende Cemalci bir tip yok Ya Evrim'in hizmetçisi ya da Yasin'in köpeğisindirFavorilerinizi alalım. Ben:
Cemal Can'ın kölesi
Yasin'in köpeği
Evrim'in hizmetçisiyim.
Birbirinize neden "Kütük " diyorsunuz. Özel değilse öğrenmem isterim.
@Çiğdem cadısı ikimize kütük kardeşliği diye bir lakap taktı Ondan sonra sürekli diye diye alıştırdı bizi de@Çiğdem taktı bize o lakabı @Maskeli Fedai ile o zamandan beri kütük dostum deriz birbirimize
Abi bütün sevimsizler sizin takıma toplanmış durumda ya Berkan'ı kurtardık oradan, bir de Evrim'i verip Aycan'ı alabilsek çok iyi olacaktıNe var olm bizim takımızda cıx cıx cıx
Aycan gel desin koronayı bitiririmFavorilerinizi alalım. Ben:
Cemal Can'ın kölesi
Yasin'in köpeği
Evrim'in hizmetçisiyim.
çok haklıİyi seçim. Çok tatlı kız.
Haddini bil 1111!!!!1!1!111!!25Aycan gel desin koronayı bitiririm
Sende Cemalci bir tip yok Ya Evrim'in hizmetçisi ya da Yasin'in köpeğisindir
Net Cemal'ciyim abi.Aycan gel desin koronayı bitiririm
Sen nerden çıktın 😱Haddini bil 1111!!!!1!1!111!!25
Aycan ı yedirmeyiz sana @xBUGRAx konuya şuna tasmasını tak hemenSen nerden çıktın 😱