Menapoza mı girdi acepHoşt yavaş dağıt, sen kim oluyorsun@Dosi geçen sene kimsenin izlemediği Survivor'u bile izledi ama bu sene izlemiyor, izletemedim bir türlü ona
Düşün yani sen bile izliyorsun ama Dosi izlemiyor
![]()
Menapoza mı girdi acepHoşt yavaş dağıt, sen kim oluyorsun@Dosi geçen sene kimsenin izlemediği Survivor'u bile izledi ama bu sene izlemiyor, izletemedim bir türlü ona
Düşün yani sen bile izliyorsun ama Dosi izlemiyor
![]()
Senin Yasin'i yerden yere vurmaya başladığın gün ben de Barış'ı yerden yere vururumArtık her gün Barış’ı yerden yere vuruyor muyuz![]()
@xBUGRAx buna da sar sen gülben gibi erkek değiştir sürekli benceSen sonradan çıktın ortaya. Haddini bil, Aycan kütük dostumundur@Maskeli Fedai
Sen kendini dağıtırsın ancaHeyatım sonradan gelip ünlüler takımını alt üst eden ezgi gibi sizi dağıtmaya geldim açılın ve kaçılın, parviz gibi birinizi şutlycam@Özgür @DarkLegenD @Maskeli Fedai @vadikızı @eskici
@Dosi dış mihrağı izliyor mu hala
![]()
Yunus Emre daha kötü Gizem’denYok ya bence tam dengede şu anBir kere içinde Gizem'in olduğu bir takım nasıl üstün olabilir ki
![]()
Yasin böyle güldürmeye devam ettikçe o biraz zorSenin Yasin'i yerden yere vurmaya başladığın gün ben de Barış'ı yerden yere vururum![]()
@xBUGRAx o avatarıyla zaten hepimizi yiyecek gibi bir hali var, uzak dursun benden![]()
İkinize de korona bulaştırmanın yoluYunus Emre daha kötü Gizem’denyani şu ana kadar öyleydi
![]()
Al birini vur ötekine, ikisi de birbirinden beterYunus Emre daha kötü Gizem’denyani şu ana kadar öyleydi
![]()
Şu adama gülme artık yeter yaYasin böyle güldürmeye devam ettikçe o biraz zoradam tam komedi ya
![]()
Galatasaray gazetesine bak, futbolsuzlukta kafayı yemiş adamlarİkinize de korona bulaştırmanın yoluEkli dosyayı görüntüle 78385
Evet daha kendime gelemedim. Oysa azgın tekelik dönemimi atlatamamiştim daha
neden?? Tecrubenle sabit mi@serhatt la buluş sen![]()
Komik ama ne yapayımŞu adama gülme artık yeter ya![]()
AhahahahhaSen sonradan çıktın ortaya. Haddini bil, Aycan kütük dostumundur@Maskeli Fedai