Maskeli Fedai
Favori Üye
Belhanda da kim oluyormuş @MasacRENet Cemal'ciyim abi.
@Maskeli Fedai 'cim Belhanda faciası sonrası gönlünü kaliteli birine en sonunda kaptırabilmişsin.
Belhanda da kim oluyormuş @MasacRENet Cemal'ciyim abi.
@Maskeli Fedai 'cim Belhanda faciası sonrası gönlünü kaliteli birine en sonunda kaptırabilmişsin.
DEFOL!!Aycan ı yedirmeyiz sana @xBUGRAx konuya şuna tasmasını tak hemen
Şaşırttın beni, sen kaos seversin diye düşünüyorum Cemal o tipte biri değil, o yüzden sana Evrim veya Yasin yakışırdıNet Cemal'ciyim abi.
Tek değişiklikle halletmesi güzel ama gönüllüler üstün oldu şu anYooo bence çok mantıklı bir hamle Bütün takımları karman çorman etmeden tek değişiklikle olayı halletti Acun reis
Bari adam avatarında duruyorken bunu deme be adam @DarkLegenDBelhanda da kim oluyormuş @MasacRE
Sen şunun lafına kanma Yarın öbür gün Cemal'i tutmayı bıraktım diye açıklama yapar @DarkLegenDŞaşırttın beni, sen kaos seversin diye düşünüyorum Cemal o tipte biri değil, o yüzden sana Evrim veya Yasin yakışırdı
Gördüm bunu harika post.
Harbiden kaç zamandır avatarımda kendileri Şu adamdan kurtulmam lazım..Bari adam avatarında duruyorken bunu deme be adam @DarkLegenD
Ya da aynı anda 15 yarışmacıyı falan destekler O tam @DarkLegenD lik hareket olur @SherlockSen şunun lafına kanma Yarın öbür gün Cemal'i tutmayı bıraktım diye açıklama yapar @DarkLegenD
Şaşırttın beni, sen kaos seversin diye düşünüyorum Cemal o tipte biri değil, o yüzden sana Evrim veya Yasin yakışırdı
Şahsıma ait sıralama budur: Cemal Can > Evrim > Yasin.Sen şunun lafına kanma Yarın öbür gün Cemal'i tutmayı bıraktım diye açıklama yapar @DarkLegenD
Kütük dostum avatarına Aycan Yanaç'ı koymalıHarbiden kaç zamandır avatarımda kendileri Şu adamdan kurtulmam lazım..
Galatasaray tarihinin en iyi orta sahasını bu kadar kolay gözden çıkarmak...Harbiden kaç zamandır avatarımda kendileri Şu adamdan kurtulmam lazım..
Bu da doğru aslında. Daha önce saydığım 3lüye Nisa + Aycan + Ardahan'ı da ekleyebiliriz.Ya da aynı anda 15 yarışmacıyı falan destekler O tam @DarkLegenD lik hareket olur @Sherlock
Artık her gün Barış’ı yerden yere vuruyor muyuzBarış’ı çok sevmesem de bir yere kadar savundum da bu kadarı da normal değil artık. Neyse istediğim kişi de geldi zaten gönüllülere, bundan sonra favorilerim kızlardan Nisa, erkeklerden Berkan artık
Yok ya bence tam dengede şu an Bir kere içinde Gizem'in olduğu bir takım nasıl üstün olabilir kiTek değişiklikle halletmesi güzel ama gönüllüler üstün oldu şu an
Bu üçü arasında benim de sıralamam böyle olur ama Nisa hepsinden öndeŞahsıma ait sıralama budur: Cemal Can > Evrim > Yasin.
Hoşt yavaş dağıt, sen kim oluyorsun @Dosi geçen sene kimsenin izlemediği Survivor'u bile izledi ama bu sene izlemiyor, izletemedim bir türlü ona Düşün yani sen bile izliyorsun ama Dosi izlemiyorHeyatım sonradan gelip ünlüler takımını alt üst eden ezgi gibi sizi dağıtmaya geldim açılın ve kaçılın, parviz gibi birinizi şutlycam @Özgür @DarkLegenD @Maskeli Fedai @vadikızı @eskici @Dosi dış mihrağı izliyor mu hala