Ona Hainli Fedai diyoruzNeden Hain Adam değil?sonuçta @Maskeli Fedai ona da Hain Fedai denmemişmiydi?
dam kelimesi isveçte bayan demek oyüzden biraz garip duruyor okuduğumda@Sherlock @12.Adam
Yinede siz bilirsiniz
Ona Hainli Fedai diyoruzNeden Hain Adam değil?sonuçta @Maskeli Fedai ona da Hain Fedai denmemişmiydi?
dam kelimesi isveçte bayan demek oyüzden biraz garip duruyor okuduğumda@Sherlock @12.Adam
Yinede siz bilirsiniz
Hainli Adam olsunOna Hainli Fedai diyoruzHain Adam çok sert durdu, böyle kısaltma şeklinde daha iyi bence
Bilmiyorum artık hangi şekilde özümsenirse öyle devam eder herhaldeHainli Adam olsun
Aman neyse nasıl isterseniz
Hem iletime olmamış atıyorsun.Hem de Cemal Can'ı destekliyorsun.AcayipsinBugün bankadan 1.000 liralık kredi çektim. İlk denemede vermediler, sonra banka müdürüyle görüştüm. "Çok önemli, ihtiyacım var." dedim, öğrenci olduğumu öğrenip vazgeçer gibi olsa da yumuşadı. Bu kadar uğraştan sonra bu parayı hayırlı bir işte kullanmam gerek. 1.000 liranın tamamını Cemal Can'ın smsine gömeceğim.
#bizbuyolabaşkoyduk
#alnımızınakıyla
#dimdik
#yanyana
#Uvuvwevwevweonyetenyevweugwemuhwemosas
Rok olsaydı,adayı karıştırırdı.
Yav he he sen önce şu yarışmayı doğru düzgün izledaha Sercan’ın hangi oyunda kaybedip aday olduğunu bile bilmiyorsun gelmiş burada boş boş konuşuyorsunayrıca boş konuşanlarla böyle konuşurum
Favorilerin yarısını bana versene.
Hiçbir şey Cemal Can'ın şampiyonluğuna engel olamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?