Cia ablama spoiler verme dedim ama yine açık etmiş istemeden sanırımAynen. Neyse yine ve yeniden yedik spoi.
@MasacRE yüzünden 😡 Melek'e yazmasaydı o da öyle açık etmezdi
Cia ablama spoiler verme dedim ama yine açık etmiş istemeden sanırımAynen. Neyse yine ve yeniden yedik spoi.
@MasacRE yüzünden 😡 Melek'e yazmasaydı o da öyle açık etmezdi
Mevzu yanlış çıkması değil. Mevzu başka yerden edindiği bilgiye ifşalamasıCia ablama spoiler verme dedim ama yine açık etmiş istemeden sanırımNeyse ya kesin değil sonuçta bunlar, bakarsın doğru değildir belli mi olur
Sen de bilmek istemiyorum deyip Sercan hariç diğerleri arasından kimin kazandığını öğrenmek için her ayrıntıyı kovalamışsın yalnızMevzu yanlış çıkması değil. Mevzu başka yerden edindiği bilgiye ifşalamasıyukarılarda bir yerde
" cemal için demem ben benim desteklediğim kişi barış cemal değil " bunu diyerek kazananın Cemal olduğunu
ifşa vol 2 yapmış
Hayır ama şimdi ben gelip kazananı öğrendim inşallah öyledir çok sevinirim dersem ozaman ya Sercan yada Elif'in kazanmış olduğunu öğrenmiş oluyorumSen de bilmek istemiyorum deyip Sercan hariç diğerleri arasından kimin kazandığını öğrenmek için her ayrıntıyı kovalamışsın yalnız
Hhahah sen yedin mi 😱 uyarmıştım seni, hem yemeyenler vardır olsun
Hhahah sen yedin mi 😱 uyarmıştım seni, hem yemeyenler vardır olsun
@MasacRE burada Twitter hesabı ismi vermiş oldu. Ben de bari yarını öğreneyimCIA ablam spoiler verdiyse yenilir, kural budur.
Olsun belki buraları okumayanlar vardır, tam bölüm başlarken gelip görürler
Evet o son cümleyi söylememesi lazımmış da senin de ayrıntıları öğrenmene gerek yoktuHayır ama şimdi ben gelip kazananı öğrendim inşallah öyledir çok sevinirim dersem ozaman ya Sercan yada Elif'in kazanmış olduğunu öğrenmiş oluyorum
Yalnız telik ben değil. Erinç'te spoi yedirttin deyip sitem etti Meleğe
Ya önceki senelerde bakmışlığım vardı, bu sene hiç aklıma gelmedi. Keşke daha önce bilseydimAh Utku beyciğim ah... O artık CIAku.@MasacRE
Evet ya gerçekten hiç tadı kalmıyor izlerken. Yarın için bakmam. Şaka yaptım 😏Ben yanlışlıkla öğrendim. Bile bile bu kötülüğü yapmayın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?