Geçen haftaki performansından sonra sms olsa neyse de büyük sms öncesi Yasin'e bile geçilmişti seninkiNeden olmasın, zamanında Sercan geçmişti Berkan'ı sms'te
Yasin ve Elif'i de geçeceğini düşünüyorum ben.
Evet ama o hafta Yasin çok mağdur edilmişti diye hatırlıyorum, cezalar, kavgalar vs. Büyük sms'te Sercan daha çok oy almıştır ondan.Geçen haftaki performansından sonra sms olsa neyse de büyük sms öncesi Yasin'e bile geçilmişti seninkiPotaya koyduğumuz gibi yollayacağız artık
Belki Yasin'i geçmiştir de Berkan'ı falan geçemezEvet ama o hafta Yasin çok mağdur edilmişti diye hatırlıyorum, cezalar, kavgalar vs. Büyük sms'te Sercan daha çok oy almıştır ondan.
Çok beklersin, adım adım finale ilerliyoruz.
Evet ama o hafta Yasin çok mağdur edilmişti diye hatırlıyorum, cezalar, kavgalar vs. Büyük sms'te Sercan daha çok oy almıştır ondan.
Çok beklersin, adım adım finale ilerliyoruz.
Anlamadım ben abla onu.Çok iyi koşuyor.
Dimi ben şaşırdım bu oyunda oynayamaz diye düşünüyordum
Ben Berkan'ı büyütmüyorum gözümde, belli olmaz o işler.Belki Yasin'i geçmiştir de Berkan'ı falan geçemezYasin'i de kimse söylemiyor zaten belki bu hafta da öyle yırtar
Okuyabildim mi bari birkaç tanesini?Benim gördüğüm kadarıyla:
1. Cemal: 463 bin
2. Barış: 388 bin
3. Berkan: 353 bin
4. Nisa: 285 bin
5. Elif: 263 bin
6. Yasin: 183 bin
7. Sercan: 167 bin
Sercan'ı.Kimi finale yolluyorsun bakım sen
Belki Yasin'i geçmiştir de Berkan'ı falan geçemezYasin'i de kimse söylemiyor zaten belki bu hafta da öyle yırtar
Sercan'ı.
Okuyabildim mi bari birkaç tanesini?Benim gördüğüm kadarıyla:
1. Cemal: 463 bin
2. Barış: 388 bin
3. Berkan: 353 bin
4. Nisa: 285 bin
5. Elif: 263 bin
6. Yasin: 183 bin
7. Sercan: 167 bin
Sercan reis çıkmasını bilir o potadan.Barışı gönderiyoz biz senin haberin yok bu hafta potaya sokacaz Sercanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?