Emre Ozansoy
Moderatör
Sercan reis çıkmasını bilir o potadan. Potaya Cemal Can ve Barış ile beraber girmediği sürece elenmez.
Yaktım. Mutlu musun...Son elenen çok iyi değil mi ya
Ekli dosyayı görüntüle 88974
@Tolstoyevski teşekkürler
@Sherlock @eskici @MasacRE @Bully @xdragxx @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @dreamy @12.Adam
Değilim...Yaktım. Mutlu musun...
Ben Berkan'ın 3. olduğunu düşünüyorum. Nisa'yı elemesi de bu dediğimi doğruluyorBen Berkan'ı büyütmüyorum gözümde, belli olmaz o işler. 50-50 bence.
Yasin bu gidişle finale bile kalacak Ama sanki en iyi ihtimalle 1 adım kala gider.
Son elenen çok iyi değil mi ya
@Sherlock @eskici @MasacRE @Bully @xdragxx @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @dreamy @12.Adam
Ben son dörde bir kala falan eleneceğini düşünüyorum Şerlok beyciğimSercan bu saatten sonra son dörde kalmadan elenmez Utku beyciğim.
Hepsini Elifim gönderdi tek kız olmak istedi ve oldu. Mert ile kılıçları çektiği hafta onu postaladı .en son 2 kız fazla deyip Nisa'ya yolu gösterdiNasıl gönderdik ama soldakileri ahahahaha.
Sana da göndereyim bir paket. Reisimin eledikleri için yakarsın...Değilim...
Sen Nisa gönderdi derken sorun yok ama sonuç tek kız Elif kaldı. Kızlardan birinci o
Elifim hepsini eledi. Ve kazananım artık. Bu saaten sonra Elif elensede yakmam. Alacağını aldı oSana da göndereyim bir paket. Reisimin eledikleri için yakarsın...
Sen Nisa gönderdi derken sorun yok ama sonuç tek kız Elif kaldı. Kızlardan birinci o
2 Araba sahibi o
Mimiğe bak mimiğe iticiSon elenen çok iyi değil mi ya