Araba evet büyük bir ödül ama şampiyonluk ile bir tutulamaz. Şampiyonluk için de Elif'in hiç şansı yok. Araba kazanmasaydı yine olmazdıElifim hepsini eledi. Ve kazananım artık. Bu saaten sonra Elif elensede yakmam. Alacağını aldı o![]()
Araba evet büyük bir ödül ama şampiyonluk ile bir tutulamaz. Şampiyonluk için de Elif'in hiç şansı yok. Araba kazanmasaydı yine olmazdıElifim hepsini eledi. Ve kazananım artık. Bu saaten sonra Elif elensede yakmam. Alacağını aldı o![]()
2 araba aldı. Bu hem ona hemde sevenleri için yeterli ödülAraba evet büyük bir ödül ama şampiyonluk ile bir tutulamaz. Şampiyonluk için de Elif'in hiç şansı yok. Araba kazanmasaydı yine olmazdı![]()
Son elenen çok iyi değil mi ya
Ekli dosyayı görüntüle 88974
@Tolstoyevski teşekkürler
@Sherlock @eskici @MasacRE @Bully @xdragxx @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @dreamy @12.Adam
Özellikle seçtimMimiğe bak mimiğe itici![]()
Hadi Barış!![]()
Sen Barışı izliyorsun bende Berkan yeni bitti![]()
İnternet çok geride abla ya, açtım rahatça TV'den izliyorum.![]()
Şampiyonluğu iki arabaya tercih ederdin ama sonuçta2 araba aldı. Bu hem ona hemde sevenleri için yeterli ödülüstelik alışveriş ödülünü bile kazanmıştı.
Senin reis eli boş gitti![]()
Nisa reisimi bile eleyen Berkan'ın önünde olduğuna inanıyorsun yani ha![]()
Neden olmasın, zamanında Sercan geçmişti Berkan'ı sms'te
Yasin ve Elif'i de geçeceğini düşünüyorum ben.![]()
Geçen haftaki performansından sonra sms olsa neyse de büyük sms öncesi Yasin'e bile geçilmişti seninkiPotaya koyduğumuz gibi yollayacağız artık
![]()
Evet ama o hafta Yasin çok mağdur edilmişti diye hatırlıyorum, cezalar, kavgalar vs. Büyük sms'te Sercan daha çok oy almıştır ondan.
Çok beklersin, adım adım finale ilerliyoruz.![]()
Belki Yasin'i geçmiştir de Berkan'ı falan geçemezYasin'i de kimse söylemiyor zaten belki bu hafta da öyle yırtar
![]()
Profesörün kafası kıyak herhaldeBen Berkan'ı büyütmüyorum gözümde, belli olmaz o işler.50-50 bence.
Yasin bu gidişle finale bile kalacakAma sanki en iyi ihtimalle 1 adım kala gider.
![]()
Kıyıdan,kıyıdan gider diyor.Sercan reis çıkmasını bilir o potadan.Potaya Cemal Can ve Barış ile beraber girmediği sürece elenmez.
![]()