TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şurada ne kaldı be Utkucum... Yenilmezler miş... Karşı Karşıya SMS de denk geldiğince görecem ben kim kimi yiyip bitiriyor...

Çıkarın tadını . @MasacRE
🥳
Böyle uyumlu bir takımınız olmadığı için bizim YENİLMEZLER'i kıskanıyorsunuz abi

Evet en son bir kişi kazanacak ama o bir kişi de bu dörtlünün içinden çıkacak sonuçta. Barış veya Cemal Can'ın şampiyon olacağı netleşti artık

Bu hafta Nisa'yı yollayacağız. İzle

Sercan'dan şov bekliyorum
Sercan en az 1 oyun alacaktır bence de.
Bugün kazanırsa tepki çekmemek için Nisa'yı koymaz bence potaya, Berkan'ı koyabilir.

Yasin ve Elif de Sercan'a destek olurlarsa hayırlısıyla Avengers'tan birini yollarız bu hafta.
Cemal ve Barış elenmezler, o halde ya Nisa gidecek ya da Berkan. Buna göre oluşturalım sinerjimizi.

Reactions: Dosi
Araba günü gündüzden Elif'i avatara ayarlamıştım kız arabayı aldı. Bugünde Sercan'ı alayım bari,tek başıma avatar sinerjisi iyi gibi. Ben avatar sende mesajlarla oluştururuz sinerji. @dreamy o da bizden bu hafta

Nisa gidecek. Kendimi buna şartlandırıyorum

Ben salı gecesine kadar bu avatarı taşımayı planlıyorum.

Ondan sonra sinerjiye destek için avatarımı Elif veya Sercan yapabilirim tabii ki, benim için büyük zevk.

Reactions: The_Erinch
Cemal Can 2 dakika 6 saniyede tamamladı parkuru. Aşırı yavaş yarıştı ve isteksiz.

Berkan iyiydi baya. Bugün Berkan kazansın artık ya.

Reactions: 12.Adam