TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şurada ne kaldı be Utkucum... Yenilmezler miş... Karşı Karşıya SMS de denk geldiğince görecem ben kim kimi yiyip bitiriyor...

Çıkarın tadını . @MasacRE :A 🥳
Böyle uyumlu bir takımınız olmadığı için bizim YENİLMEZLER'i kıskanıyorsunuz abi :A

Evet en son bir kişi kazanacak ama o bir kişi de bu dörtlünün içinden çıkacak sonuçta. Barış veya Cemal Can'ın şampiyon olacağı netleşti artık :D

Bu hafta Nisa'yı yollayacağız. İzle :A
Sercan'dan şov bekliyorum :A
Sercan en az 1 oyun alacaktır bence de. :A Bugün kazanırsa tepki çekmemek için Nisa'yı koymaz bence potaya, Berkan'ı koyabilir.

Yasin ve Elif de Sercan'a destek olurlarsa hayırlısıyla Avengers'tan birini yollarız bu hafta. :A Cemal ve Barış elenmezler, o halde ya Nisa gidecek ya da Berkan. Buna göre oluşturalım sinerjimizi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sercan en az 1 oyun alacaktır bence de. :A Bugün kazanırsa tepki çekmemek için Nisa'yı koymaz bence potaya, Berkan'ı koyabilir.

Yasin ve Elif de Sercan'a destek olurlarsa hayırlısıyla Avengers'tan birini yollarız bu hafta. :A Cemal ve Barış elenmezler, o halde ya Nisa gidecek ya da Berkan. Buna göre oluşturalım sinerjimizi. :A
Araba günü gündüzden Elif'i avatara ayarlamıştım kız arabayı aldı. Bugünde Sercan'ı alayım bari,tek başıma avatar sinerjisi iyi gibi. Ben avatar sende mesajlarla oluştururuz sinerji. @dreamy o da bizden bu hafta :A
Nisa gidecek. Kendimi buna şartlandırıyorum :A

Araba günü gündüzden Elif'i avatara ayarlamıştım kız arabayı aldı. Bugünde Sercan'ı alayım bari,tek başıma avatar sinerjisi iyi gibi. Ben avatar sende mesajlarla oluştururuz sinerji. @dreamy o da bizden bu hafta :A
Nisa gidecek. Kendimi buna şartlandırıyorum :A
Ben salı gecesine kadar bu avatarı taşımayı planlıyorum. :A

Ondan sonra sinerjiye destek için avatarımı Elif veya Sercan yapabilirim tabii ki, benim için büyük zevk. :A

• Harika
Reactions: The_Erinch
Bu hafta Nisa'yı yollayacağız. İzle :A
Sercan'dan şov bekliyorum :A
tumblr_pn6lg2teut1ujmvy2o1_1280.jpg

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: 12.Adam and Dosi