- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
Bilmiyorum kendisine sorKafasında ne tür bir dörtlü hayal ediyormuş?
Bilmiyorum kendisine sorKafasında ne tür bir dörtlü hayal ediyormuş?
Zaten kendisini etiketliyorum.Cevap verip vermemesi kendisine kalmış.Bilmiyorum kendisine sor
Merve Aydın candır. Efsane sahneyi hatırlayalım.Spreylerimiz işe yaramaya devam ediyor.
Başına "Serenay" eklemesi de yaparak, Merve'nin sesiyle okudum. Önermiyorum...
Çatlamadık bir durum yok tahmin ettiğim bir şeydi zaten ayrıca bu tahmini oyun başladıktan sonra yapmadım, dün gece fragmanı gördükten sonra yaptımSana şu an avatarındaki gibi bakıyorum YENİLMEZLER iyi çatlattı yine seni
Bu hafta desteklemiyorum@eskici reisimizi desteklemiyor mu?
Her mesaja olmamış atmandan belli oluyor çatlayıp çatlamadığınÇatlamadık bir durum yok tahmin ettiğim bir şeydi zaten ayrıca bu tahmini oyun başladıktan sonra yapmadım, dün gece fragmanı gördükten sonra yaptım
Ne alakası var saçma sapan resimler atarsan tabi olmamış atarımHer mesaja olmamış atmandan belli oluyor çatlayıp çatlamadığın
***kusma emojisi***
Ve zamanında Elif ve Sercan da dahil olmak üzere herkes, oyunu bıraktığı için aşırı tepki koymuştu ve hatta hain ilan edilmişti. O adada çoğu kişinin gücünün yettiği tek kişi Evrim’di. Ama dediği gibi “Kimse yaşattıklarını yaşamadan gitmeyecek”Oyunu bıraktığı için Evrim’e yapmadığını bırakmayan Yasin’in oyunu bırakması ve büyük ödülden yararlanamaması şoku... İlahi adalette zaman aşımı yoktur. 😉 Sıra diğerlerine de gelecek...
Ekli dosyayı görüntüle 88192
Sonunda seni de kıs kıs gülerken görebildikSurvivor fragmanlarına şimdiye kadar en az 30 tanesine Nisa'nın fotoğrafını koymuşlardır. Neden acaba? Reyting kimde iyi biliyorlar.
Kıymetini bilin bundan sonra kim bilir ne zaman gülerim.Sonunda seni de kıs kıs gülerken görebildik
İtici dörtlü bir araya geldikleri için