TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Bugün de zor gibi reisimin işi. Berkan kazansın bari. Yeter ki kel kazanmasın :A

Kel uçuyor Utku beyciğim bu tip oyunlarda, bireysele geçiş yaptığımızdan beri tutamıyoruz resmen herifi. Buraya saklıyormuş herhalde kendini. :A

Sinerjilerimiz Berkan reisle...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Kel uçuyor Utku beyciğim bu tip oyunlarda, bireysele geçiş yaptığımızdan beri tutamıyoruz resmen herifi. Buraya saklıyormuş herhalde kendini. :A

Sinerjilerimiz Berkan reisle...
Kelin hakkından bir tek Cemal Can gelebildi şu ana kadar Şerlok beyciğim. O da bugün ilk turda kötüydü ama toparlanır herhalde. Yalnız bu kez de Berkan kazansın be kardeşim :A

Kelin hakkından bir tek Cemal Can gelebildi şu ana kadar Şerlok beyciğim. O da bugün ilk turda kötüydü ama toparlanır herhalde. Yalnız bu kez de Berkan kazansın be kardeşim :A

Cemal Can ve Kel ikilisi salmıyorlar ki kazansın Utku beyciğim. :A Berkan'ın süresi baya iyiymiş yalnız, bence kazanma şansı yüksek bugün. :A Kazanması durumunda bence Yasin gidici...

• Beğendim
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Cemal Can ve Kel ikilisi salmıyorlar ki kazansın Utku beyciğim. :A Berkan'ın süresi baya iyiymiş yalnız, bence kazanma şansı yüksek bugün. :A Kazanması durumunda bence Yasin gidici...
Benim bildiğim Berkan başkasının salmasını beklemez, kendi alır oyunu Şerlok beyciğim :A Oo Yasin keli yendi. Hadi lan Yasin bir kere daha :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam