Nisa’nın kendini düşürdüğü duruma gülüyor bence Evrim de.Çok iyi yaNisa, Sercan’ın sözlerinden çok bu gülüşe bozuldu galiba
Nisa’nın kendini düşürdüğü duruma gülüyor bence Evrim de.Çok iyi yaNisa, Sercan’ın sözlerinden çok bu gülüşe bozuldu galiba
OSCARLIK BİR KIZ....
Maalesef Evrim gider gibi. Büyük oylama yanlış zamanda oldu ve bir dahaki sefere unutulur yine. Umarım yakın zamanda Nisa'da elenir.OSCARLIK BİR KIZ....
***HARİKASIN, SÜPERSİN EVRİM...***
Dondurma reisEvrim gereksizine veda edeceğimiz bölüme saatler kalmışken Şampiyon Barış Murat Yağcı diye bağıralım.
Ben yine de içimde küçük bir umutla akşamı bekliyorum, %90 elenecek olsa da.Maalesef Evrim gider gibi. Büyük oylama yanlış zamanda oldu ve bir dahaki sefere unutulur yine. Umarım yakın zamanda Nisa'da elenir.
İlk 4 e kalacağına pek ihtimal vermiyorum.
Giderayak hem Evrim hem de fanları kudurmuş durumda cidden Şerlok beyciğimBu gece konudaki son mesaj, "harikasın Evrim" olmamalı.Gereğini yapalım...
Ekli dosyayı görüntüle 87832
@MasacRE @DarkLegenD
Pazar günkü konseyde başka konuştu, dünkü konseyde başka konuştu, fragmanda yine başka konuşuyor
Haksız işte
Sercan not falan deyince yüzü düşüyor Cemal Can'da tırnaklarını yiyor 🤣Haksız işteSaçmalaması bundan dolayı
Dün dreamy attı izledimSercan not falan deyince yüzü düşüyor Cemal Can'da tırnaklarını yiyor 🤣
Giderayak hem Evrim hem de fanları kudurmuş durumda cidden Şerlok beyciğimÇok doğru bir tespit
Evrim pek kudurmuş gibi görünmüyorGiderayak hem Evrim hem de fanları kudurmuş durumda cidden Şerlok beyciğimÇok doğru bir tespit
Evrim güldükten sonraki yüz ifadesi peki.Sercan not falan deyince yüzü düşüyor Cemal Can'da tırnaklarını yiyor 🤣
Bana çıtlatDün dreamy attı izledimBu kıza takılan bir lakap var şimdi fanlarının tepkisini çekmeyim üstüme ama %100 doğru bir lakap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?