TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Nisa ve Cemal Can benim için bitmiştir. Konseyde yaptıkları rezillik, pislik, karaktersizlik, daha söylenecek çok şey var da banlanmak istemiyorum o yüzden söylemiyim
özellikle Cemal Can’ın yaptığı haysiyetsizliğe diyecek söz bulamıyorum. Ardahan’a Nisa’yı alma demiş eyvallah ama madem Nisa’yı istiyorsun o zaman ilk onu alacaksın kardeşim. Ardahan nasılsa Nisa’yı almayacak diye düşünüp Nisa’yı sona bırakarak güçlü yarışmacıları takımına topluyor. Hem güçlü yarışmacıları alayım hem de sevdiğim yarışmacıları alayım diyor oh ne güzel dünya be! Kendini Survivor’un kralı falan sanıyor galiba. Birde Ardahan’a ortalığı karıştırdın falan diyor. Ulan karaktersiz asıl sen ortalığı karıştırdın. Acayip sinir oldum bu olaya. Ardahan’ın, Sercan’dan sonra Nisa’yı alıp bu oyunu bozması lazımdı ama yapmadı akılsız
An itibariyle en nefret ettiğim yarışmacılar Nisa ve Cemal Can olmuştur, bu sebeple Evrim’e olan nefretim azalmıştır. Yakın zamanda Evrim’i destekleme moduna bile geçebilirim..

Evrimi destekleme moduna geçeyim deme bence

Reactions: eskici
Sercan, Yunus Emre’nin elenmesiyle (Emre’nin kitlesini aldı) ve dünkü konseyle birlikte “final 4’lüsünde ben de varım” dedi bence. Aycan’ın kitlesi de Sercan’a kaymış durumda şu an.

Mavi takımdaki SMS sıralamasının pek büyük bir şey yaşanmazsa şöyle olması kesin gibi:

1. Sercan
2. Evrim
3. Yasin
4. Ardahan
5. Elif

Reactions: Angelica

Evrim ikinci olmaz

Reactions: dreamy