Bir hesap vardı onun paylaştığı bir videoyu gördüm 150 sms atmıştı ben de ona şok oldum.Adamlar cidden manyak gibi SMS atmışlar şok oldum. İyice hırslanmışlar.
Bir hesap vardı onun paylaştığı bir videoyu gördüm 150 sms atmıştı ben de ona şok oldum.Adamlar cidden manyak gibi SMS atmışlar şok oldum. İyice hırslanmışlar.
Adamlar cidden manyak gibi SMS atmışlar şok oldum. İyice hırslanmışlar.
Seninki yine kabul edilebilir ama bazıları abartmış gerçekten, bir yarışma programı için bu kadar çırpınmaları garip.Ben de 6 tane attım.
Seninki yine kabul edilebilir ama bazıları abartmış gerçekten, bir yarışma programı için bu kadar çırpınmaları garip.
Nisa dereceye girerse Yasin’i de söyleyebilir bence. Fragmandaki olaydan sonra ama bilemedim.Yasin de gidebilir bu hafta...
Çekiliş vs. yapıyorlar, gerçekten atıyorlar mı bilmiyorum ama en fazla 20 - 30 tane atılır.O da finalde.
Evet hafta sonu yine survivor 2020 etiketine girdim hangi fan grubu ne yapıyor diye Evrim için bayağı sms atmışlardı yine.
Evet niye inanmıyorsun herkesin fan kitlesi var sms atıyor.Evrime mi atmışlar inanmıyorum
Evet niye inanmıyorsun herkesin fan kitlesi var sms atıyor.
Tepki alması fanlarından oy almayacağı anlamına gelmiyor.Çünkü Evrime tepki büyük o yüzden de oy atan olmaz diye düşünüyorumçıkarmı bilmiyorum ama bugün Nisanın 1.olacağını ve Evrimi diyeceğini düşünüyorum
Tepki alması fanlarından oy almayacağı anlamına gelmiyor.En çok tepki çeken isimlerin başında Mert olmasına rağmen haftalarca ilk 2’de yer aldı.
Evrim davranışlarıyla oylarını düşürdü ne artırması şu kızın yanlışlarını nasıl görmüyorsun ismail ya
İyi güldüm abla, teşekkür ediyorum.
Barış zirveden inerse @Angelica da bir günlüğüne kadırgalının avatarıyla gezecek mi?Evrim SMS’te 5. sırada olsun bir günlüğüne Barış avatarıyla gezicem.
Barış zirveden inerse @Angelica da bir günlüğüne kadırgalının avatarıyla gezecek mi?
Avatarındaki resim kime ait?Gözleri çok parlak.İngiliz futbolcuları andırıyor.Evet hafta sonu yine survivor 2020 etiketine girdim hangi fan grubu ne yapıyor diye Evrim için bayağı sms atmışlardı yine.
E tabi ki ben sadece seyircilerden tepki çekse bile fanlarının sms atmaya devam edeceğini söylüyorum.Sonra ne oldu Mert elenmedimi elendi ee Evrimde elenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?