SMS Tahminlerimi yapıyorum bakalım tutacak mı
Kırmızı Takım
1. Barış
2. Sercan
3. Berkan
4. Yunus Emre
5. Elif (Dokunulmaz olduğu için çoğu kişi oy atmaz)
Mavi Takım
1. Cemal
2. Nisa
3. Evrim
4. Yasin
5. Ardahan
Berkan ve Sercan’ın yerleri hariç aynı düşünüyoruz. Sercan’ın son yaptıklarından ve Berkan’ın üst düzey performansından sonra tam tersi sonuç çıkacaktır bence.SMS Tahminlerimi yapıyorum bakalım tutacak mı
Kırmızı Takım
1. Barış
2. Sercan
3. Berkan
4. Yunus Emre
5. Elif (Dokunulmaz olduğu için çoğu kişi oy atmaz)
Mavi Takım
1. Cemal
2. Nisa
3. Evrim
4. Yasin
5. Ardahan
Zirveden inecek demedim zaten. Geçen hafta ile kıyasladığımzda 4-5 share düşük.Evrim 3.olmaz ben 5 .sırada olacağını düşünüyorum Cemal cana kızan çok oldu Evrimi desteklediği için 1.gelmeyecek bence ben Nisanın 1.geleceğini düşünüyorum
bu arada mustafacım ratinglerde yine zirvede survivor kırmızılar itici izlenmezler demiştin dimi
Aynen olabilir. Bende zaten bir tek orada düşündüm.Berkan ve Sercan’ın yerleri hariç aynı düşünüyoruz. Sercan’ın son yaptıklarından ve Berkan’ın üst düzey performansından sonra tam tersi sonuç çıkacaktır bence.
Evrim SMS’te 5. sırada olsun bir günlüğüne Barış avatarıyla gezicem.Evrim 3.olmaz ben 5 .sırada olacağını düşünüyorum Cemal cana kızan çok oldu Evrimi desteklediği için 1.gelmeyecek bence ben Nisanın 1.geleceğini düşünüyorum
bu arada mustafacım ratinglerde yine zirvede survivor kırmızılar itici izlenmezler demiştin dimi
Evrim SMS’te 5. sırada olsun bir günlüğüne Barış avatarıyla gezicem.
Zirveden inecek demedim zaten. Geçen hafta ile kıyasladığımzda 4-5 share düşük.
Aynen öyle de olmuş.Ama izlenmeyecek sevilmiyorlar dedin dimi
Aynen öyle de olmuş.
Abla ben Evrim ve Nisa’nın oylarını arttırdığını düşünüyorum çünkü birkaç haftadır dokunulmazlar. Birikmiş SMS’leri var ikisinin de. Sevmemle alakası yok.Tamam bakalım ısrarlı değilim ama akşam görürüz Evrim nefret kazandı sen seviyorum diye iyi alacak diye düşünüyorsun bence
Abla ben Evrim ve Nisa’nın oylarını arttırdığını düşünüyorum çünkü birkaç haftadır dokunulmazlar. Birikmiş SMS’leri var ikisinin de. Sevmemle alakası yok.
Fanlar öyle yapıyor @Özgür bilir, SMS’leri biriktirdi EKFC ailesi...Evrim davranışlarıyla oylarını düşürdü ne artırması şu kızın yanlışlarını nasıl görmüyorsun ismail ya
Doğruları görmemiz lazım abla. 27-28 bandından düşmüyordu Pazartesileri şimdi 23-24 almış. Sosyal medya 50-60 full geliyordu son zamanlar 20 alabilmiş. Daha ne olsun.Mustafa komik adamsın valla hala öylede olmuş diyorsun
Fanlar öyle yapıyor @Özgür bilir, SMS’leri biriktirdi EKFC ailesi...
Doğruları görmemiz lazım abla. 27-28 bandından düşmüyordu Pazartesileri şimdi 23-24 almış. Sosyal medya 50-60 full geliyordu son zamanlar 20 alabilmiş. Daha ne olsun.
Nisa dereceye girerse Yasin’i de söyleyebilir bence. Fragmandaki olaydan sonra ama bilemedim. Yasin de gidebilir bu hafta...Görecez bakalım Şunu unutuyorsun belki öyle olabilir ama tepki çok aldı evrim nisa onu desin diye nisaya oy gider bunu unutma bence
O lafın gelişiydi ya, genel anlamda düşer demek istedim.23-24 azmı ki yinede izleniyor sen hiç izleyen olmaz diyordun mustafa
Evet hafta sonu yine survivor 2020 etiketine girdim hangi fan grubu ne yapıyor diye Evrim için bayağı sms atmışlardı yine.Fanlar öyle yapıyor @Özgür bilir, SMS’leri biriktirdi EKFC ailesi...
Adamlar cidden manyak gibi SMS atmışlar şok oldum. İyice hırslanmışlar.Evet hafta sonu yine survivor 2020 etiketine girdim hangi fan grubu ne yapıyor diye Evrim için bayağı sms atmışlardı yine.