Paul Mescal diye bir oyuncu.Avatarındaki resim kime ait?Gözleri çok parlak.İngiliz futbolcuları andırıyor.
Paul Mescal diye bir oyuncu.Avatarındaki resim kime ait?Gözleri çok parlak.İngiliz futbolcuları andırıyor.
E tabi ki ben sadece seyircilerden tepki çekse bile fanlarının sms atmaya devam edeceğini söylüyorum.
Evrim’in daha yolu var.Mert Ersinden sonra tepki alınca direkt elendi ondan bahsediyorum Evrimde öyle olacak bence tabii
Avatarından nereli olduğunu şıp diye buldum.İrlandalıymış hemşehri sayılır.Paul Mescal diye bir oyuncu.
Komik olan ne
Evrim giderse kendime bir süre gelebileceğimi sanmıyorum. En azından ilk 8’i görmesi gerektiğini ve gitmeyeceğini düşünüyorum bugün...Kendi düşüncem;
Nisa 1. olacak Sms de ve Evrim diyecek.
Diğer taraftda Barış gene birinci olacak.
Berkanı 2. bekliyorum..İnanılmaz performasından dolayı.
Gidecek olarakda Evrim diyorum ama Evrim gene ilk 8 görür diyede düşünüyorum.
Bilemedim .
İsotcum Evrim bacımız beni son dönemde kendinden çok soğuttu
Abla bir salar mısın artık Evrim’i.Mert Ersinden sonra tepki alınca direkt elendi ondan bahsediyorum Evrimde öyle olacak bence tabii
ben seni kendine getiririm isotcum 🤪Evrim giderse kendime bir süre gelebileceğimi sanmıyorum. En azından ilk 8’i görmesi gerektiğini ve gitmeyeceğini düşünüyorum bugün...
Nisa Yasin’i de söyleyebilir, o kadar emin olmayalım yani Evrim aday dahi çıkmayabilir.
Evet görmüştüm, Instagram’da filan yorum beğenilere göre SMS atıyorlar. Sonradan da kanıtlarıyla paylaşıyorlar ama bir yerde editleyip paylaştıklarını okumuştum pek güvenilmez bence öyle yerlere.Çekiliş vs. yapıyorlar, gerçekten atıyorlar mı bilmiyorum ama en fazla 20 - 30 tane atılır. O da finalde.
🤫Yasin veya Sercan’ı gönderiyoruz bu akşam, içeriden haberi geldi...
Abla bir salar mısın artık Evrim’i.
🤫
Melek ablana sordun mu sen önce
Postacı Karl Malone dan sevgilerle...Reisim posta koymalara doyamadı. Yasin'i gömüyor, pardon yolluyoruz... @MasacRE
İddaa oynarsam senden tahminleri alırım.Aklımın bir köşesinde bulunsun.Benim desteklediklerim kazanır genelde
Ağzını hayıra totonu bayıraOnlarda gitsin.