Bir hesap vardı onun paylaştığı bir videoyu gördüm 150 sms atmıştı ben de ona şok oldum.Adamlar cidden manyak gibi SMS atmışlar şok oldum. İyice hırslanmışlar.![]()
Bir hesap vardı onun paylaştığı bir videoyu gördüm 150 sms atmıştı ben de ona şok oldum.Adamlar cidden manyak gibi SMS atmışlar şok oldum. İyice hırslanmışlar.![]()
Adamlar cidden manyak gibi SMS atmışlar şok oldum. İyice hırslanmışlar.![]()
Seninki yine kabul edilebilir ama bazıları abartmış gerçekten, bir yarışma programı için bu kadar çırpınmaları garip.Ben de 6 tane attım.![]()
Seninki yine kabul edilebilir ama bazıları abartmış gerçekten, bir yarışma programı için bu kadar çırpınmaları garip.![]()
Nisa dereceye girerse Yasin’i de söyleyebilir bence. Fragmandaki olaydan sonra ama bilemedim.Yasin de gidebilir bu hafta...
Çekiliş vs. yapıyorlar, gerçekten atıyorlar mı bilmiyorum ama en fazla 20 - 30 tane atılır.O da finalde.
![]()
Evet hafta sonu yine survivor 2020 etiketine girdim hangi fan grubu ne yapıyor diye Evrim için bayağı sms atmışlardı yine.![]()
Evet niye inanmıyorsun herkesin fan kitlesi var sms atıyor.Evrime mi atmışlar inanmıyorum![]()
Evet niye inanmıyorsun herkesin fan kitlesi var sms atıyor.![]()
Tepki alması fanlarından oy almayacağı anlamına gelmiyor.Çünkü Evrime tepki büyük o yüzden de oy atan olmaz diye düşünüyorumçıkarmı bilmiyorum ama bugün Nisanın 1.olacağını ve Evrimi diyeceğini düşünüyorum
![]()
Tepki alması fanlarından oy almayacağı anlamına gelmiyor.En çok tepki çeken isimlerin başında Mert olmasına rağmen haftalarca ilk 2’de yer aldı.
![]()
Evrim davranışlarıyla oylarını düşürdü ne artırması şu kızın yanlışlarını nasıl görmüyorsun ismail ya
İyi güldüm abla, teşekkür ediyorum.![]()
Barış zirveden inerse @Angelica da bir günlüğüne kadırgalının avatarıyla gezecek mi?Evrim SMS’te 5. sırada olsun bir günlüğüne Barış avatarıyla gezicem.![]()
Barış zirveden inerse @Angelica da bir günlüğüne kadırgalının avatarıyla gezecek mi?![]()
Avatarındaki resim kime ait?Gözleri çok parlak.İngiliz futbolcuları andırıyor.Evet hafta sonu yine survivor 2020 etiketine girdim hangi fan grubu ne yapıyor diye Evrim için bayağı sms atmışlardı yine.![]()
E tabi ki ben sadece seyircilerden tepki çekse bile fanlarının sms atmaya devam edeceğini söylüyorum.Sonra ne oldu Mert elenmedimi elendi ee Evrimde elenebilir![]()