Tezahürat da işlemiyordu ki kolsuza, reisim her seferinde gömüyordu kızıLaf atasım geldiO değil de Aycan Yanaç oley tezahüratlarını duyamayacaz bundan sonra yaktım..
Tezahürat da işlemiyordu ki kolsuza, reisim her seferinde gömüyordu kızı
Tezahürat da işlemiyordu ki kolsuza, reisim her seferinde gömüyordu kızı
Ne derseniz haklısınız paramparçayım.. Sarışın fırtınam elendiErken başlamışsınız bu hain kütüğe vurmaya Utku beyciğim, akşama vardı daha.@Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 84948
İlaçlarını almadığından kafası bulanıktır üstüne gitmemek gerek reisim 😊 Normale dönmesini beklemeli🤣Benim nerem loser kütük herif
Ne derseniz haklısınız paramparçayım.. Sarışın fırtınam elendi
Fırtına mı ahahahahah, kütük iyi güldürüyor bugün biziBu adam iyi değil... @MasacRE
Öyle görünüyor. He he deyip geçmek lazımİlaçlarını almadığından kafası bulanıktır üstüne gitmemek gerek reisim 😊 Normale dönmesini beklemeli🤣
Fırtına mı ahahahahah, kütük iyi güldürüyor bugün bizi
Bana attığı emojiyi senin gönderilerinde de kullanıyor mu?Öyle görünüyor. He he deyip geçmek lazım
Kullanıyor bazenBana attığı emojiyi senin gönderilerinde de kullanıyor mu?
Fırtına mı ahahahahah, kütük iyi güldürüyor bugün bizi
Şu an büyük bir hırsla Nisa'nın elenmesini bekliyorumKolları olmayan fırtına mı olurmuş, ulan kütük...@Maskeli Fedai
Çok beklersinŞu an büyük bir hırsla Nisa'nın elenmesini bekliyorumBaşka sözüm yok
Soldaki nasıl sağdakinden önce elenir..
BMY nin de artık sabrı taştı.Eninde sonunda bir reaksiyon vermesi bekleniyordu.Burada ben ikisininde kabahatli olduğunu düşünüyorum.Yaşanılan tatsız olayda Cemal Can ın da rolü olduğunu öğrendim.Barışın doktor raporlu olduğunu bilmeyen yok zaten. Burada eleştirilen sırf Evrim sen ne zaman oynayacaksın dediği için matarayla vurmaya kalkışması. Evrimin söylediğinin doğru olduğunu söylemiyorum ama bu kadar basit birşey için şiddete yaklaşması olayın üzücü.
HahahahSoldaki nasıl sağdakinden önce elenir..
Şu an büyük bir hırsla Nisa'nın elenmesini bekliyorumBaşka sözüm yok
Çok beklersinReisim sembolü kazanıp çeyrek finale gidecek, sonra bir de kaptan olacak sen de ağlayacaksın
Ardahan ünlü mü gönüllü mü? Ama bu tablo beni üzmez aksine sevindirir@xdragxx gelsin ve sövsün diye atılmış bu mesaj.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?