Kimin tüm mesajlarını 😱@Sherlock beyciğim tüm mesajlarını ortaya dökmüştü, gördün mü onu
Kimin tüm mesajlarını 😱@Sherlock beyciğim tüm mesajlarını ortaya dökmüştü, gördün mü onu
Kem gözlü Barış linç kampanyam yoğun ilgi gördü 1500 üstü beğeni geldi
Bugün Yunus Emre'yi savundum hatta boykot ettim yorum yapmadımAcun senin değerli yorumlarını takip ettiğine göre, senin bu dediklerine kulak verip Barış'a gereken ayarı verir artık
O gözüyle değil..... Saçıyla görürArkadaşlar. Survivor "fanı" olmayan. Tarafsız @denizz19 Barış'ı haksız gördüğüne göre olay kapanmıştır
@xemrexxx can dostlarım @Sherlock gil için kimler kimlerin yanında diyor ama daha dün @Emre Ozansoy Evrim'i avatarında taşıyordu@MasacRE
Kem gözlü Barış linç kampanyam yoğun ilgi gördü 1500 üstü beğeni geldi
Yoo valla gayet orantılı yorum yaptım ben tarafsızımAmaç belli oldu.
Bak bu olmamış işteBugün Yunus Emre'yi savundum hatta boykot ettim yorum yapmadım
Yok savundum derken Berkan'ın da ceza alması gerekirdi yazdım. O kurbağa suratlı Berkan'ı dövesim geliyorBak bu olmamış işteO herifin savunulacak bir tarafı yok
Berkan olmasa kimsenin laf söyleyeceği yok Yunus Emre'yeYok savundum derken Berkan'ın da ceza alması gerekirdi yazdım. O kurbağa suratlı Berkan'ı dövesim geliyor
İyi siliyorum mesajı sen de sil.Sana niye diyeyim? 😱 "ama daha dün @Emre Ozansoy Evrim'i avatarında taşıyordu" kısmı için yazmıştım o mesajın tamamını.
Dondurma Reis ile Cemal Can'ın romantik anları fark edİlmesin diye Berkan da erketeye yatmış onları öksürerek uyarıyor.😂Başka kanıtlar da var @MasacRE ve @Sherlock ile barışırsın bu çift olursa %
https://twitter.com/x/status/1267540144040685569
Önüne geleni parkura gömmüyor mu ben mi yanlış biliyorumYok ya Evrim'den şampiyon olmaz. Barış'ı aradan çıkarıp önümüze bakmayı hedefliyoruz
Performansındaki artış inkar edilemez ama şampiyon olabilecek kadar destek almıyorÖnüne geleni parkura gömmüyor mu ben mi yanlış biliyorum
@Emre Ozansoy bu aralar çok agresifim kusuruma bakma.İyi siliyorum mesajı sen de sil.Hiçbir etiket veya alıntıma cevap vermeyince öyle sandım.
BMYFC hariç neredeyse tüm fanlar bu tag altında birleşmiş durumda.@Sherlock @xemrexxx @MasacRE @Dosi @DarkLegenD
Evrim bu şiddet olayına sizin kadar tepkili değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?