Bir sonraki salı görürüz birleşmeyi %BMYFC hariç neredeyse tüm fanlar bu tag altında birleşmiş durumda.@Sherlock @xemrexxx @MasacRE @Dosi @DarkLegenD
Bir sonraki salı görürüz birleşmeyi %BMYFC hariç neredeyse tüm fanlar bu tag altında birleşmiş durumda.@Sherlock @xemrexxx @MasacRE @Dosi @DarkLegenD
Ayyy sen nasıl kadınsın be o sarıŞım yellozu da sevmiyorum ama yaptığı yanlış Barış'ın![]()
BMYFC hariç neredeyse tüm fanlar bu tag altında birleşmiş durumda.@Sherlock @xemrexxx @MasacRE @Dosi @DarkLegenD
İşte diyorum ya, Barış çok tehlikeli rakip. Hazır böyle bir hata yapmışken bu olayın üstüne iyi gidilmesi lazımBMYFC hariç neredeyse tüm fanlar bu tag altında birleşmiş durumda.@Sherlock @xemrexxx @MasacRE @Dosi @DarkLegenD
Offf nasıl kafalar bunlar düşen matarayı almış he Evrime al su iç demiştirBarış orda birşey yapmıyordu ki![]()
düşen matarayı eline almış sinirle tutuyor adım gibi eminim evrime dokunmazdı barış
![]()
Offf nasıl kafalar bunlar düşen matarayı almış he Evrime al su iç demiştir![]()
Yok ya Evrim'den şampiyon olmaz. Barış'ı aradan çıkarıp önümüze bakmayı hedefliyoruzSiz Barış’la uğraşmaya devam edin Evrim şampiyonluğa yürüyor haberiniz yok@Sherlock
Utan utan @Angelica teyzem sen askerdeyken her gün yolunu gözledi, Maltepe ye gelip ağzına zorla dolmaları yıktı hastalanma diyeAyyy sen nasıl kadınsın be o sarıŞım yellozu da sevmiyorum ama yaptığı yanlış Barış'ın![]()
@xemrexxx can dostlarım @Sherlock gil için kimler kimlerin yanında diyor ama daha dün @Emre Ozansoy Evrim'i avatarında taşıyorduBMYFC hariç neredeyse tüm fanlar bu tag altında birleşmiş durumda.@Sherlock @xemrexxx @MasacRE @Dosi @DarkLegenD
Sen de atlama her şeye .ssUtan utan @Angelica teyzem sen askerdeyken her gün yolunu gözledi, Maltepe ye gelip ağzına zorla dolmaları yıktı hastalanma diye![]()
@Sherlock beyciğim tüm mesajlarını ortaya dökmüştü, gördün mü onu@xemrexxx can dostlarım @Sherlock gil için kimler kimlerin yanında diyor ama daha dün @Emre Ozansoy Evrim'i avatarında taşıyordu![]()
@MasacRE
Sen de atlama her şeye .ss
Gün birlik günüdür beylerVerdik desteğimizi...![]()
Acun senin değerli yorumlarını takip ettiğine göre, senin bu dediklerine kulak verip Barış'a gereken ayarı verir artıkBarışı linçledim![]()
@Emre Ozansoy beni engellemedin dimi?@xemrexxx can dostlarım @Sherlock gil için kimler kimlerin yanında diyor ama daha dün @Emre Ozansoy Evrim'i avatarında taşıyordu![]()
@MasacRE
Kem gözlü Barış linç kampanyam yoğun ilgi gördü 1500 üstü beğeni geldiArkadaşlar. Survivor "fanı" olmayan. Tarafsız @denizz19 Barış'ı haksız gördüğüne göre olay kapanmıştır![]()