Kimin tüm mesajlarını 😱@Sherlock beyciğim tüm mesajlarını ortaya dökmüştü, gördün mü onu![]()
Kimin tüm mesajlarını 😱@Sherlock beyciğim tüm mesajlarını ortaya dökmüştü, gördün mü onu![]()
Kem gözlü Barış linç kampanyam yoğun ilgi gördü 1500 üstü beğeni geldi![]()
Bugün Yunus Emre'yi savundum hatta boykot ettim yorum yapmadımAcun senin değerli yorumlarını takip ettiğine göre, senin bu dediklerine kulak verip Barış'a gereken ayarı verir artık![]()
O gözüyle değil..... Saçıyla görürArkadaşlar. Survivor "fanı" olmayan. Tarafsız @denizz19 Barış'ı haksız gördüğüne göre olay kapanmıştır![]()
@xemrexxx can dostlarım @Sherlock gil için kimler kimlerin yanında diyor ama daha dün @Emre Ozansoy Evrim'i avatarında taşıyordu![]()
@MasacRE
Kem gözlü Barış linç kampanyam yoğun ilgi gördü 1500 üstü beğeni geldi![]()
Yoo valla gayet orantılı yorum yaptım ben tarafsızımAmaç belli oldu.![]()
Bak bu olmamış işteBugün Yunus Emre'yi savundum hatta boykot ettim yorum yapmadım![]()
Yok savundum derken Berkan'ın da ceza alması gerekirdi yazdım. O kurbağa suratlı Berkan'ı dövesim geliyorBak bu olmamış işteO herifin savunulacak bir tarafı yok
![]()
Berkan olmasa kimsenin laf söyleyeceği yok Yunus Emre'yeYok savundum derken Berkan'ın da ceza alması gerekirdi yazdım. O kurbağa suratlı Berkan'ı dövesim geliyor![]()
İyi siliyorum mesajı sen de sil.Sana niye diyeyim? 😱 "ama daha dün @Emre Ozansoy Evrim'i avatarında taşıyordu" kısmı için yazmıştım o mesajın tamamını.
Önüne geleni parkura gömmüyor mu ben mi yanlış biliyorumYok ya Evrim'den şampiyon olmaz. Barış'ı aradan çıkarıp önümüze bakmayı hedefliyoruz![]()
Performansındaki artış inkar edilemez ama şampiyon olabilecek kadar destek almıyorÖnüne geleni parkura gömmüyor mu ben mi yanlış biliyorum![]()
@Emre Ozansoy bu aralar çok agresifim kusuruma bakma.İyi siliyorum mesajı sen de sil.Hiçbir etiket veya alıntıma cevap vermeyince öyle sandım.
![]()
BMYFC hariç neredeyse tüm fanlar bu tag altında birleşmiş durumda.@Sherlock @xemrexxx @MasacRE @Dosi @DarkLegenD
Evrim bu şiddet olayına sizin kadar tepkili değildir.