Dün sana konu 00.30da gelecek dedim kayboldun ertesi güne kadar ama bugün çıkmadın forumdanNe yapıyor Elif sen tazı gibi gel ama atışları bilerek kaçır mı diyor Acun
Dün sana konu 00.30da gelecek dedim kayboldun ertesi güne kadar ama bugün çıkmadın forumdanNe yapıyor Elif sen tazı gibi gel ama atışları bilerek kaçır mı diyor Acun
Elif gibi bir hanımefendinin bu kadar kolsuz olması mümkün mü sence? Kolsuzluk yalnızca Aycan'a mahsustur.Ne yapıyor Elif sen tazı gibi gel ama atışları bilerek kaçır mı diyor Acun
Aynı emenike gibi..Ne yapıyor Elif sen tazı gibi gel ama atışları bilerek kaçır mı diyor Acun
Hemen bu konudaki rakiplerine iletelim bu soruyu. @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnesAa ben ve çıkarcılık, hiç olur mu öyle bir şey mümkün değil
@Maskeli Fedai görmesin tepesi atar wallaElif gibi bir hanımefendinin bu kadar kolsuz olması mümkün mü sence? Kolsuzluk yalnızca Aycan'a mahsustur.
Bugün coşturduk konunuzu işte Dosi hanım daha ne istiyorsunuzDün sana konu 00.30da gelecek dedim kayboldun ertesi güne kadar ama bugün çıkmadın forumdan
Evet gayet mümkünElif gibi bir hanımefendinin bu kadar kolsuz olması mümkün mü sence? Kolsuzluk yalnızca Aycan'a mahsustur.
Yoldaşlarım her zaman beni destekler (Sattılar)
Ben hariç 😂Bugün coşturduk konunuzu işte Dosi hanım daha ne istiyorsunuz
Evet gayet mümkün
Yoldaşlarım her zaman beni destekler (Sattılar)
O da kabullendi bu durumu, laf olsun diye avatarında tutuyor.@Maskeli Fedai görmesin tepesi atar walla
Hainku yine iş başında... Pragmatist takılan adamların çıkar uğruna yapmayacağı hainlik, bıçaklamayacağı sırt yoktur.
Aa ben ve çıkarcılık, hiç olur mu öyle bir şey mümkün değil
Ne sandınNe yapıyor Elif sen tazı gibi gel ama atışları bilerek kaçır mı diyor Acun
Canım yoldaşım benimCanım yoldaşım yapmaz öyle şey.
Kötü senaryoNe sandın
Sorun yok. Mesajlarına yanıt vermeyince öyle algılamış olabilirsin.
Evrim için yarınki program dönüm noktası olacak. Yasin’e yaptığı gibi davranırsa güvenim bir kez daha kırılır ona karşı. Dönüşü olmayan bir yola girer.Evrim bu şiddet olayına sizin kadar tepkili değildir. Hatta mutludur bile. "döver de, sever de." felsefesi denir buna bildiğiniz gibi.
Performansındaki artışı sağlayan Acun destek almasını sağlayamaz mı yani onu şampiyon yapamaz mı
Sen şimdi Barış’ın Evrim’e yaptığı hareketi de kendi isteğiyle yaptığını sanıyorsundurKötü senaryo
Dur daha Barış’ı övmedim@Emre Ozansoy çık hesaptan...