Çarpıldıalakası bil
Ben sen miyim hoşt![]()
Çarpıldıalakası bil
Ben sen miyim hoşt![]()
Mesajın yarım kalmışSen çarpıl inş.![]()
Müttefiğimi buldumO ne demek anlamadımTürkçe yaz
![]()
seni ilgilendirmez .ssMesajın yarım kalmış![]()
Mübarek insanımseni ilgilendirmez .ss
"AK" para diyerek safını belli etmiş zaten.@DarkLegenD beni çekemiyor zaten. İyice bilenecek![]()
Bazen bir mesajı anladığımda "aha şimdi ampul yandı" diyesim var ama vazgeçiyorum"AK" para diyerek safını belli etmiş zaten.Keselim cezasını.
![]()
Ben de evliyayım o zamanMübarek insanım![]()
Ampül mü? @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xemrexxx acil durum çağrısı!Bazen bir mesajı anladığımda "aha şimdi ampul yandı" diyesim var ama vazgeçiyorum![]()
Ben gayet iyiyim. Durmuyorum ve yoluma devam ediyorumAmpül mü? @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xemrexxx acil durum çağrısı!Bu arkadaşımızı geri kazanmalıyız, sonu hiç iyi değil.
![]()
Ampül mü? @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xemrexxx acil durum çağrısı!Bu arkadaşımızı geri kazanmalıyız, sonu hiç iyi değil.
![]()
Ben gayet iyiyim. Durmuyorum ve yoluma devam ediyorum![]()
Forumda beni çekemeyenlere karşı herzaman demişimdir:Dosi hanıma bak... “Durmak yok, hizmete devam” konuşmasını da yapmış.Tedirginim.
![]()
Bazen bir mesajı anladığımda "aha şimdi ampul yandı" diyesim var ama vazgeçiyorum![]()
Ampül mü? @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xemrexxx acil durum çağrısı!Bu arkadaşımızı geri kazanmalıyız, sonu hiç iyi değil.
![]()
Çarpılacan doğru konuş çarpık .ssBen sen miyim hoşt![]()
Kaçmaaaa.Konu ne bilmiyorum ama siyasi göndermeler sezdim o yüzden uzak durayım en iyisiyoksa kendimi bir kaptırırım ardından kılıç boğaza dayanır ve...
![]()